[Video] Ceas Junkers BAUHAUS 6086-5 Chronograph

Îmi place să vorbesc despre ceasurile clasice pentru că sunt elegante și ușor de asortat. Îmi place să le și port, chiar dacă sunt bărbătești. Unele se potrivesc de minune și la o mână feminină.

Uită pentru moment de tehnologie. Știu că ai ceas și la telefon, dar nu trebuie să uiți un aspect, important aș spune. Ceasul este accesoriul de bază al bărbatului. Nu are un rol funcțional, dar joacă un rol important în ținuta zilnică.

Junkers Bauhaus este un ceas cu un mecanism quartz, geamul este din cristal, iar carcasa este din oțel inoxidabil. Nu e ușor să alegi un ceas. Sunt câteva lucruri pe care trebuie să le iei în calcul. În primul rând stilul și nevoile tale. Când vrei să cumperi un ceas de mână cu o curea din piele, ia în calcul culoarea hainelor pe care le ai în garderobă. Spre exemplu, la un costum negru sau gri se potrivește mai bine un ceas cu o curea neagră, iar la costumele în culori calde sau deschise se potrivește de minune ceasul cu o curea maro. Îți recomand să îți cumperi un ceas potrivit pentru ținutele smart casual. Pe acestea le vei purta cel mai mult.

Și evident nu îți cheltui tot salariul pe un ceas.

Junkers BAUHAUS 6086-5 Chronograph este disponibil la Watchshop.ro

Mulțumim Chocolat Debauve&Gallais pentru găzduire și Mode360 pentru soluția de filmare 360°.