[Video] Ceas TAG Heuer LINK – Funcționalitate sau design?

Pentru bărbați, ceasul rămâne în continuare cel mai important accesoriu. Dacă ești acel gen de bărbat căruia îi place ceasul, atunci trebuie să vorbim despre Tag Heuer.

Acesta este unul dintre cei mai importanți producători de ceasuri de lux din lume. Nu există nici o îndoială că acesta a avut și are în continuare un impact incredibil asupra industriei de ceasuri. A avut evoluții și invenții continue și a știut să combine elemente de stil și design. Toate au dus la creearea ceasului ideal.

Tag Heuer Link este un ceas elegant, de lux, cu mecansim automatic, geam safir și sistem de inchidere cataramă tip fluture cu butoane laterale. Brățara metalică este foarte practică, se închide repede, dă o notă de prețiozitate ceasului, este ușor de ajustat si destul de trainică.

Merită cumpărat, în primul rând pentru funcționalitate, tradiție, nu neapărat pentru design, cu toate că știu că ești din ce în ce mai mult interesat și de acest aspect. Însă, în cazul de față este un ceas clasic ca design. Înainte să te hotărăști asupra unui astfel de ceas ar fi indicat să te gândești bine și să studiezi puțin piața. Pentru că nu este ca la haine, pe care le porți, eventual, doar un sezon. Așadar, nu te lăsa purtat de tendințele modei. El trebuie să fie în armonie cu mărimea și proporțiile corpului.

Este un ceas scump pe care nu îl schimbi după un an, doi. Doar dacă ai niște bani prin cont sau ești cu adevărat pasionat de ceasuri.

Când alegi ceasul ia în calcul și stilul de viață pe care îl ai, ținutele de zi cu zi, dar și ocaziile la care îl porți. Ideal este să ai mai multe ceasuri. Însă pe acesta îl vei lăsa, cu siguranță, moștenire.

Pe TAG Heuer LINK WJ201D.BA0591 îl găsiți pe watchshop.ro

Mulțumim Chocolat Debauve&Gallais pentru găzduire și Mode360 pentru soluția de filmare 360°.