VIDEO – 5 CC – Kartul se întoarce, vin cu picătura și cratița pliantă

Ce ziceți de un roboţel care să te scape de grija multor treburi mărunte și consumatoare de timp? Switchbot este numele lui și se lipeşte cu adeziv de orice întrerupător sau comutator clasic, apoi se conectează la Wi-Fi şi de acolo îl poţi controla cu telefonul. Simplu, nu? Adică, atunci când ajungi acasă draperiile sunt trase, cățelul este hrănit, iar becurile sunt aprinse.

Vorbim şi despre karturi, însă despre cele care au revenit la modă, înviate de tehnologii noi. Hoverkart este un upgrade al hoverboardului care presupun că deja vă este familiar. Secretul constă într-un cadru din aluminiu care se ataşează pe board şi care are un scaun reglabil, în funcţie de fizicul conducătorului. Aşezat confortabil, îi poţi da bătaie cu aproape 20 de kilometri la oră prin oraş, prin parc sau pe oriunde găseşti asfalt fără găuri. Asta da jucărie. 

Am lăsat la final ceva nemaipomenit. O cratiță pliantă, cât un portofel de mică, numai bună pentru escapadele montane. Se numeşte Bear Bowl și are o capacitate de circa un litru, în varianta sa cea mai mică, şi poate fi folosită pe aragaz de camping, pe foc de lemne sau de cărbuni. Ingenioasă, nu?

Ca de obicei, pentru mai multe detalii ia şi verifică linkurile de mai jos:

Robotul la butoane

Kartul se întoarce

Vin cu picătura

Cratița pliantă

Salată cu viteză