[VIDEO] – 5 Chestii Cool – Mașina care călărește, o mască bizară și biroul din așternuturi

Felicitări încă o dată pentru inspirația de a intra pe canalul nostru. Avem alte 5 chestii cool de pus pe tarabă una mai trăsnită ca cealaltă. Fă cunoștință cu mașina care poate depăși coloanele la semafor fără să intre pe contrasens. Se numește Hum Rider și poate să călărească orice obstacol întâlnit în trafic, în special coloanele de mașini oprite la semafor. Adică te scapă de trafic, mai ales când ești pe fugă. Are aproximativ o sută de metri de cabluri hidraulice, acestea făcând legătura între roți și toate comenzile mașinii. Sistemul care acționează pompele hidraulice este pus în mișcare de un generator Honda. În total, automobilul cântărește 3,8 tone, mult mai mult decât o mașină obișnuită.

Mai avem în meniu ceva ce îmi place prea tare, cu toate că este cam bizară. Se numește Hushme și este o mască high-tech ce poate fi purtată de către cei care doresc să vorbească la telefon în public fără să fie auziți de cei din jur. Dispozitivul se conectează la telefon prin Bluetooth și vine cu o preche de căști. Masca dispune şi de difuzoare externe care scot anumite sunete, precum vânt, ocean, ploaie, păsări, maimuţe și chiar Darth Vader.

Alternative Balistic este un sistem care transformă o armă letală într-una neletală și invers. Piesa centrală a acestui ansablu cinetic este o bilă din aliaj care se montează foarte rapid pe țeava unei arme semiautomate și care la impact lovește cât zece directe marca Lucian Bute.

5 chestii cool

Aveți mai jos link-urile către toate drăcoveniile din această ediție. Dacă știi ceva ce mi-a scăpat, dă-mi de veste printr-un comentariu. Nu uita să te abonezi și să dai sfoară în țară despre noi, dacă ți-a plăcut. Cele bune!

Călărețul hidraulic

Biroul în așternuturi

Secretele în public

Ventuzele anti-mitocănie 

Arma milosteniei

Pentru mai multe episoade din “5 Chestii Cool” te invit să dai un click aici.