Untold a ajuns în top 5 cele mai mari festivaluri din lume!

Veștile bune ajung repede la noi, așadar împărtășim cu voi cea mai tare știre care sper să vă bucure și mai ales să vă facă să fiți mândri că, în România, se pot face cele mai tari festivaluri din lume. Festivalul UNTOLD a intrat în top 5 cele mai mari festivaluri din lume, conform datelor publicate de compania de analiză Vibrate.

Această platformă de analiză a studiat piața începând cu 2018, iar pe baza scorului de performanță care include: popularitatea, artiștii incluși în line-up, postările și mențiunile pe propria pagină a profesioniștilor din industrie, Untold este printre festivalurile dominante la nivel global, fiind într-o companie selectă alături de Tomorrowland (Belgia), Ultra Music Festival (Miami), Electric Daisy Carnival (Las Vegas) și Lollapalooza (Brazilia).
În această analiză au fost incluse și date legate de cei mai book-uiți artiști din lume, trend-urile din industria muzicală, dar și nivelul de încasări la nivel global.

Au fost analizate în total 500 de festivaluri din toată lumea, dar Untold a avut o performanță uimitoare în ultimii ani, drept dovadă că oameni din foarte de multe părți ale globului vin la Cluj special pentru  eveniment, lucru care l-a și propulsat atât de departe și l-a făcut să urce atât de sus, depășind fără probleme concurența.

JJoi, 4 august 2022 începe cel de-al nouălea capitol pe tărâmul fantastic UNTOLD și te vei putea bucura de spectacol până pe 7 august. Line-up-ul complet a fost dezvăluit și el, iar J. Balvin vine pentru prima oară în România, direct pe Main Stage. ”Regele Reggaeton-ului” așa cum mai este numit artistul va veni la Cluj. Cu siguranță va face mare show alături de alți artiști super cunoscuți, precum: Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Lost Frequencies, Steve Aoki, Tujamo și mulți alții. Deci, cine va dansa anul acesta pe „Loco Contigo”și „No Me Conoce”?

#untold #cavaleria #realmOfMagic