Ce trebuie să știi despre ediția aniversară – Untold 2019

Iată că ne mai despart doar câteva zile de aniversarea unuia dintre cele mai mari festivaluri din Europa și preferatul meu – Untold. A cincea ediție a evenimentului și a patra la care particip este una aniversară, una care se anunță a fi de-a dreptul EPICĂ! 

Prima ediție la care am participat a fost pentru mine o experiență nouă din toate punctele de vedere. Prima oară în Cluj, primul festival la care particip și prima mea ediție de UNTOLD. Un mix total de sentimente, de emoție, curiozitate și multă, multă adrenalină. Nu m-a dezamăgit prima oară și nici următoarele ediții. Un festival complet din toate punctele de vedere. O experiență cu adevărat unică pe care nu o poți uita ușor. Pe lângă faptul că vorbim despre un eveniment atât de mare și de grandios, vorbim și de o organizare impecabilă. Am spus-o de la prima ediție și nu mi-am schimbat deloc părerea – organizarea este perfectă din toate punctele de vedere. N-am stat la nici o coadă mai mult de câteva minute, nu am întâmpinat nici un fel de probleme cu plățile, nu a fost nici un moment în care să mă simt încordat sau nesigur, iar buna dispoziție și emoția au fost mereu la cote maxime.

Ce trebuie să știi despre ediția aniversară

Poate singurul moment în care s-ar putea să stai la coadă este când îți faci check-in-ul. Însă, și asta poți evita. Dacă alegi să-ți iei brățara pe timpul zilei sau să faci checkin-ul online scapi de grija cozilor. În perioada 27-28 iulie, în intervalul orar 10.00-22.00, posesorii de bilete care au și Check In-ul Online realizat, își vor putea preschimba biletul în brățara de festival și în incinta Iulius Mall din Cluj-Napoca. Posesorii biletelor trebuie să completeze cu atenție datele solicitate în formular, apoi să urmeze pașii și să efectueze procesul de Check-in Online.

În plus, dacă ai achiziționat mai multe bilete, vei putea face check-în și pentru prietenii tăi. În plus, noutatea de anul acesta este opțiunea de transfer a biletului. Mai exact, dacă din diferite motive vrei să transferi biletul către o altă persoană, nu trebuie să faci altceva decât să selectezi opțiunea de Transfer Bilet, pentru biletul ce urmează a fi cedat. Astfel, persoana care urmează să primească biletul îți va putea face check-in online. 

Ca lucrurile să mergă chiar mai repede, organizatorii au pregătit și anul acesta un program pre-festival. Ridicarea brățării de la corturile de Check In din Parcul Central se va putea face în perioada 29 -31 iulie, în intervalul orar 14:00 – 22:00, urmând ca în timpul festivalului, accesul să se realizeze în intervalul 14.00-16.00. Trebuie să mai știi că anul acesta va fi permisă o singură reintrare în festival, pe zi, pentru a diminua agomerația creată în zona de acces, cât și discomfortul participanților.

La capitolul plăți, lucrurile sunt la fel de simple ca de fiecare dată. Odată preschimbat biletul cu brățara de festival, vei avea posibilitatea să-ți creezi propria Pușculiță de Festival. Astfel, îți vei putea încărca bani pe bilet folisind serviciul de TOP UP. Și pentru cei preocupați de reciclare, anul acesta brățara de festival este realizată în întregime din plastic reciclat – RPET.

Pe tot parcursul festivalului îți vei putea încărca brățara cu bani fie de la cele peste 80 de puncte de încărcare a brățărilor sau direct din aplicația mobilă UNTOLD. Tot prin intermediul aplicației poți fi la curent cu tot ce se întâmplă în festival, cu programul de la fiecare scenă în parte, dar și cu alte detalii și evenimente care au loc în cadrul evenimentului. 

Ți-au rămas bani pe brățară și vrei să-i recuperezi? Nici o problemă. O poți face pe toată perioada festivalului, de la oricare dintre punctele de încărcare din perimetrul festivalului, numerar, până cel târziu, luni, 5 august, ora 20.00. Cei care au realizat Top Up Online, au posibilitatea să solicite refund online, dar doar în cuantumul sumei încărcate prin Top Up Online. Pentru refund online, festivalierii vor trebui să completeze formularul de refund, disponibil pe website-ul untold.com sau direct din aplicația mobilă, din contul de festival creat inițial, până la data de 9 august 2019.

Având în vedere că vorbim despre o ediție aniversară, organizatorii au pregătit o mulțime de surprize. Printre ele se numără show-ul special pregătit de Armin Van Buuren pentru participanții la festival. Mai exact, artistul a pregătit un show unic, exclusiv la nivel mondial, special pentru Festivalul Untold intitulat „Armin Untold”. Fanii vor avea ocazia să vadă și cele mai tari inovații în materie de efecte speciale și producție audio video. Mai ales că, Armin van Buuren a promis încă de anul trecut că pentru ediția aniversară va pregăti un show special pentru fanii din România pentru care, apropo, anul trecut a stat nu mai puțin de opt ore pe scena principală a festivalului. Dacă ar fi să dăm crezare organizatorilor, show-ul va fi evenimentul anului în Europa.

Și tot la capitolul surprize, la Main Stage, vedeta de anul acest este Robbie Williams, regele entertainment-ului. Unde mai pui că, dacă stăm să ne gândim, concertul de la Untold este aproape exclusiv pentru anul acesta, având în vedere că Robbie a avut doar două concerte anul acesta – unul în Las Vegas și altul la Hyde Park din Londra. Deci, fiți cu ochii pe noi pentru că vă vom ține la curent cu tot ce se întâmplă! Dacă n-ai făcut-o deja, dă-ne un follow pe Instagram și urmăreș-ne pe Youtube pentru live-uri și clipuri speciale. Așa că, abia așteptăm să ne vedem de la Untold 2019! #cavaleriaUNTOLD