Cine vine la UNFINISHED 2018?

Dacă încă te gândești ce vei face weekend-ul acesta, ai noroc, pentru că Muzeul Național de Artă găzduiește unul dintre cele mai cool evenimente ale anului. Aflat la a treia ediție, Unfinished atrage din ce în ce mai mulți participanți. Este un proiect al Fundației Eidos, organizat în parteneriat cu Ministerul Culturii și sprijinul Primăriei Capitalei prin ARCUB.

Anul acesta, tema festivalului este inspirație dincolo de granița dintre discipline, ideile și proiectele reprezentând punctul de întâlnire dintre artă și design. Acest festival oferă două experiențe. Prima se referă la o expoziție în care sunt prezentate lucrările unor artiști precum Kitra Cahana, Alfredo Jaar, Josh Begley, Tehching Hsief, Oana Vaimer, iar cea de-a doua la o conferință în care invitații își expun ideile, experiențele și provocările întâlnite de-a lungul carierei. 

Printre speakeri ar trebui să îi menționez pe Antonio Eram, antreprenor și fondator mobilPay, este leader în România cu serviciul de plăți online, Ian Daly, Head of Brand Strategy, scriitor pentru Details și New York Times, dar și Adina Popescu, filosof și antreprenor implicată în proiecte cu mișcări de conversare a mediului. Astfel de 30 de lideri și personalități ale societății civile vor fi prezenți la festival. Lista completă și programul îl găsiți împărțit pe zile aici. 

UNFINISHED 2018

Tot astăzi, vineri 28 septembrie, pe scena UNFINISHED vor urca, de la ora 17:30, Marius Șoflete Eremia și George Buhnici. Ei vor vorbi despre proiectul #casabuhnici, sustenabilitate și despre impactul clădirilor asupra mediului și modul în care stilul nostru de viață influențează gândirea noilor tipuri de construcții.

 

 

 

 

Accesul la festival se poate face pe bază de invitație directă, recomandare sau în limita locurilor disponibile, prin completarea unui formular aici.