Trei tipuri de genți pe care ar trebui să le ai

Încearcă să uiți de zilele acelea în care îndesai toate accesoriile în buzunarele pantalonilor și scotoceai minute în șir pentru a ajunge la portofel, fără să îți cadă pe jos, cheia de la mașină și telefonul. Fă-ți un bine și alege o geantă potrivită nevoilor tale și eliberează-ți buzunarele de greutatea și mulțimea lucurilor pe care ești nevoit să le porți zilnic cu tine.

Alegerea modelului de geantă este cea mai grea parte, mai ales dacă vrei să o folosești în fiecare zi, iar aceasta devine astfel un accesoriu indispensabil. Ca să îți ușurez munca și să îți dau o idee bună, sper, ți-am pregătit trei modele de genți. Te las pe tine să alegi modelul potrivit, în funcție de stilul și preferințele tale vestimentare.

RUCSACUL

Poți alege dintr-o gamă variată de modele, culori și materiale. Poți alege de la rucsacuri în care încape cel mult un laptop și câteva accesorii, până la unele în care ai loc și de haine și provizii pentru weekend. Acum depinde de fiecare pentru ce alege rucsacul. Am vorbit mai pe larg despre rucsacuri aici, cine știe, poate te ajută să te decizi.

0001

  • Cu ce îl purtăm?

Rucsacul poate fi purtat cu diferite ținute, iar în funcție de design acesta poate fi de călătorie, de business sau casual. Dacă ești adeptul ținutelor elegante și dorești să adaugi o notă de non-conformism, alege un rucsac argintiu, foarte colorat sau cu multe buzunare și accesorii. În schimb, dacă ești ceva mai conservator din punct de vedere vestimentar, rucsacul din piele merge de minune. Adevăratul impact estetic îl face rucsacul din material textil. Pentru cei care preferă ținutele sport și au nevoie de un rucsac rezisent în care să înghesuie multe lucruri, fără teama că vor deteriora pielea sau că se va rupe, un rucsac din material textil este alegerea potrivită. Eu am ales unul din material texil, încăpător și extrem de rezistent, care are atât o gură largă de încărcare cât și un fermoar lateral pentru a avea acces mai ușor la conținut. Rucsacul The Pack Society de la ZiP UP are și o borsetă încorporată în care poți depozita lucrurile la care vrei să ai acces mai rapid.

0002

GEANTA SPORT DE SALĂ

Pentru momentele dedicate activităților sportive ai nevoie de o geantă casual care să îți permită să îți transporți echipamentul ușor și să ai acces rapid la conținutul acesteia. Geanta sport-casual trebuie să fie de mărime medie, din material sintetic, aerisită, astfel încât să nu ai surprize cu mirosuri neplăcute datorate hainelor ude sau transpirate. Cu cât are mai multe buzunare ușor accesibile cu atât mai bine. Astfel poți avea acces rapid la sticla cu apă, la căști și smartphone pe care cel mai probabil îl folosești să îți monitorizezi activitatea, nicidecum să postezi poze pe facebook, da?

0006

  • Cu ce o purtăm?

Geanta sport-casual se potrivește exclusiv ținutelor sport și ar fi bine să eviți să o porți la ținute casual, nici măcar într-un caz excepțional sau vreo urgență. Nu vei păcăli pe nimeni că pleci de la birou în costum direct la sala de sport.

0007

GEANTA DE UMĂR

De departe, bărbații aleg să poarte clasicul model de geantă din piele, maro sau neagră. De la corporatiști, studenți, profesori, oameni tineri sau în vârstă, acest model de geantă se află printre primele opțiuni datorită faptului că este extrem de versatilă și nu necestiă un efort stilistic prea mare. Prevăzută cu o curea de umăr ea poate fi purtată după gât, stilul mesager sau peste umăr. O astfel de geantă trebuie să fie suficient de încăpătoare astfel încât să se acomodeze cu ușuriță un laptop, câteva hârtii, cărți și caiete, dar să fie și inteligent compartimentată. Sistemul de închidere trebuie să fie unul simplu cu capse, fermoar sau airici, dar suficinet de sigur, mai ales dacă se transportă în ea acte sau gadget-uri.

004

  • Cu ce o purtăm?

Geanta de umăr din piele este alegerea ideală pentru ținute elegante și smart casual. O poți purta la un costum cu palton, dar și la o combinație mai casual formată din jeans, cămașă, cardigan, sacou și o pereche de pantofi derby, spre exemplu.

0005

Geanta sport și vesta portocalie sunt oferite de C&A

Rucsacul The Pack Society de la ZiP UP