Ținute complete cu mai puțin de 300 de lei

Suntem deja la al treilea val de reduceri și a venit momentul să te uiți după lucrurile despre care spuneam că merită atenția ta abia spre final. Acum te poți axa pe accesorii, dar și pe plăcerile alea vinovate de la care te-ai abținut. Ai liber la eșarfe, ochelari de soare, șosete, mănuși, brățări și curele.

Ca în fiecare an, am umblat prin magazine, am comparat prețuri, am răsfoit internetul și am  încercat să aleg cele mai bune oferte. Așa că o să închei șirul materialelor cu și despre reducerile de iarnă cu preferatul meu: ținute complete cu mai puțin de 300 de lei. Dacă pe timp de vară poți compune foarte ușor ținute cu maximum 200 de lei, ei bine, în perioada reducerilor de iarnă lucrurile stau un pic diferit. În primul rând din cauza faptului că iarna ai nevoie de mai mult decât o pereche de sandale, pantaloni și un tricou, dar și pentru că iarna articolele vestimentare sunt ceva mai scumpe. Totuși, o ținută completă cu 300 de lei mi se pare afacere curată. Fii atent la lista de mai jos! Sper să îți fie de folos.

Articole vestimentare Zara
Articole vestimentare Zara

Articole vestimentare Zara

Reducerile sunt pe ultima sută de metri, dar încă mai ai ocazia să-ți cumperi unele lucruri la super prețuri. Ai nevoie doar de puțină răbdare și timp liber. În perioada asta eu îmi aloc o zi întreagă pentru a colinda toate mall-urile din București în căutare de chilipiruri, așa că-ți spun din propria-mi experiență că merită. Începe cu galeriile comerciale unde traficul este ceva mai lejer, deci unde nu s-a vândut totul din primele zile de reduceri și încheie cu o vizită în mall-urile populare. Tot din propria-mi experiență îți spun că din mall-urile alea pe care le evit de obicei, m-am ales cu niște lucruri pe care nu credeam că le voi mai găsi la super prețuri. Ce satisfacție mai mare să ai, dacă nu atunci când cu aceeași bani alocați pentru o singură ținută îți poți cumpăra în această perioadă cel puțin două ținute complete? Sper ca ideea mea să te inspire și să te alegi cu niște articole vestimentare pe cinste. Spor la cumpărături!