Cele mai tari talk show-uri americane și cum să le vezi gratuit

Dacă te-ai săturat de televiziunea din România și poți să te uiți la filme americane fără subtitrări, atunci acest articol este pentru tine. Pentru că și eu am început să fac asta de câțiva ani, îți recomand să începi să te uiți la show-rile de peste ocean. Deja ți-am zis de ce merită să faci cumpărături din State, hai să vedem acum de ce merită și e mai distractiv să ne uităm și la show-urile lor. Chiar dacă subiectele abordate nu sunt totdeauna ușor de înțeles, o mare parte din glume fiind te interes local, cu timpul te vei prinde cine sunt Donald Trump, Chris Christie sau Rick Santorum și de ce se fac multe glume pe seama lor. Pe lângă asta, vei vedea vedete de film, muzică sau televiziune în alte ipostaze decât cele obișnuite, vei afla informații despre filmele ce urmează să apară la cinema și vei vedea artiști interpretând live cele mai noi melodii.

Cum vezi show-uri americane gratuit

Înainte de toate, pentru a putea vedea aceste show-uri, trebuie să apelezi la câteva magii tehnice. Dar nu te speria, îți prezint varianta cea mai simplă. Folosește o extensie pentru browserul tău. Se numește Hola și funcționează cu Firefox și Chrome, pe calculator, dar și pe dispozitivele mobile. Odată instalată această extensie poți accesa site-uri ca Hulu.com unde poți vedea o parte din show-uri sau Netflix.com unde le poți vedea pe toate. Diferența este că pe Hulu poți vedea ultimele cinci episoade gratuit, cu întreruperi de publicitate, dar cu posibilitatea de a cumpăra un abonament lunar pentru a vedea orice fără publicitate, pe când pe Netflix trebuie să îți faci abonament lunar pentru a vedea orice. Amândouă îți oferă o lună acces gratuit la varianta premium, așa că fă-ți cont acum dacă nu vrei să mai ieși din casă în următoarea lună.

Dar există și varianta canalelor de Youtube ale acestor talk show-uri unde sunt încărcate cele mai interesante secvențe.

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Chiar dacă Jimmy Fallon a preluat The Tonight Show de la Jay Leno abia anul trecut, acesta a reușit să urce foarte repede în preferințele telespectatorilor americani și nu numai. Combinațiile de glume, scenetele hazlii, invitații interesanți, actorii, jocurile trăznite, precum și cântăreții pe val, te țin lipit de ecran pentru o oră. Jimmy a avut invitați de la Barack Obama și soția lui, Michelle, până la Robert de Niro sau bunul lui prieten Justin Timberlake cu care face cele mai tari momente, cum ar fi History of Rap, ajuns deja la episodul 6.

Cea mai recentă rubrică în emisiunea sa este Lip Sync Battle unde Jimmy își înfruntă și provoacă invitații să mimeze pe cele mai cunoscute piese. Aceste clipuri fac furori pe internet și poți vedea mai jos de ce.

Mai multe găsești pe canalul de Youtube al emisiunii.

Jimmy Kimmel Live

Cu o vechime de peste 12 ani, Jimmy Kimmel Live este unul din cele mai populare talk show-uri de seară din America. Urmărind formatul standard al acestui tip de show-uri, Jimmy Kimmel a introdus numeroase scenete ce au devenit rapid îndrăgite de publicul american. Printre acestea se află “I Told My Kids I Ate All Their Halloween Candy“, “This Week in Unnecessary Censorship” sau “Celebrities Read Mean Tweets“. Printre cei care au citit tweet-urile răutăcioase s-a aflat și președintele Statelor Unite, Barack Obama.

Mai multe găsești pe canalul de Youtube al emisiunii.

Conan

Conan O’Brien este un veteran al comediei. A început ca scriitor la The Simpsons și Saturday Night Live și a ajuns să aibă propriul talk show încă din 1993. După un scandal uriaș, în urmă cu câțiva ani, când cei de la televiziunea NBC l-au dat afară într-un mod lipsit de fair play, Conan a ajuns la TBS unde este gazda show-ului cu același nume din 2010. Ocazional lui Conan îi place să iasă de pe platoul de filmare al emisiunii și să facă scenete care să te facă să râzi cu gura până la urechi. Îi place în special să se ia de un producător al emisiunii, Jordan Schlansky. Mai jos este un playlist cu toate aceste momente.

Mai multe găsești pe canalul de Youtube al emisiunii.

The Late Show with Stephen Colbert

Poate ați auzi de The Late Show with David Letterman. Ei bine acesta s-a retras anul acesta lăsându-i loc mai tânărului Stephen Colbert care a făcut trecerea de la emisiunea lui de divertisment politic, The Colbert Report, la o emisiune de divertisment de seară. Chiar dacă această trecere a fost făcută de la începutul lui semptembrie, Colbert a avut deja mulți invitați interesanți, cum ar fi Elon Musk, CEO-ul companiei producătoare de mașini electrice Tesla, care vorbește despre planurile sale de a coloniza planeta Marte.

Mai multe găsești pe canalul de Youtube al emisiunii.

The Daily Show with Trevor Noah

The Daily Show este o emisiune politică de divertisment etalon adusă la acest nivel de Jon Stewart timp de 17 ani cât a fost la pupitru. Dar acesta s-a retras de puțin timp, lăsându-l la cârmă pe Trevor Noah, un comedian tânăr de origine sud-africană care impresionează printr-un stil elocvent și direct de a face glume. Pe Trevor îl putem vedea începând cu 28 septembrie.

Mai multe pe playlistul de Youtube al emisiunii.

Last Week Tonight with John Oliver

După ce și-a demonstrat valențele comice la The Daily Show with John Stewart, John Oliver a primit propriul show de la HBO. Cu un singur episod pe săptămână, Last Week Tonight prezintă evenimentele marcante ale săptămânii ce tocmai a trecut cu un umor extrem de bine condeit și pus în lumină de britanicul John Oliver. Da, chiar dacă este britanic de origine, John reușește să atragă publicul american de partea lui cu un caracter personal aparte. Ba chiar i-a făcut pe americani să fie interesați de fotbal printr-un episod special, dinaintea Cupei Mondiale de Fotbal, de anul trecut.

Mai multe pe playlistul de Youtube al emisiunii.