TAG Heuer x Porsche. Un ceas cu istorie.

Fix cu câteva zile înainte de Valentine’s Day, TAG Heuer anunță această bijuterie. Rezultatul unei colaborări fructoase dintre două mărci cu multă istorie.

Noul ceas, primul rezultat al planului pe termen lung dintre Porsche și marca elvețiană de ceasuri este spectaculos. Combină elemente clasice de design TAG Heuer cu câteva referințe clare către Porsche. În primul rând, numele: Carrera. Apoi avem inscripția Porsche pe cadru și culorile reprezentative: negru, roșu și gri. În spatele carcasei din cristal transparent se vede masa oscilantă care imită volanul clasic al unui model Porsche. Până și numerele arabe din cadran folosesc același font ca cel regăsit în vitezometru.

Și mai avem o referință drăguță către motorsport: cadranul care imită o bucată de asfalt. Și acesta în combinație cu tot ce am menționat mai sus, fac din TAG Heuer Carrera Porsche Special Edition un ceas care merită primit cadou de Valentine’s Day.

Ce înseamnă acest parteneriat Porsche și TAG Heuer? Este continuarea proiectului început în 2019 pentru Formula E pentru echipa comună. Parteneriat care continuă și în cursele virtuale de mașini în Porsche TAG Heuer Esports Supercup.

Așadar, dacă vrei un ceas cu istorie, iată un viitor clasic. Preț: 6.050$