Tableta cu baterie de 28 de zile – Huawei MatePad Paper și MateStation X – Cavaleria.ro

Sunt multe gadget-uri pe lumea asta de care credem că avem nevoie. Unele sunt chiar indispensabile, cum ar fi un telefon mobil cu aces la internet. Altele sunt doar opționale, mici mofturi sau recompense pe care ți le oferi pentru ”că ai muncit mult anul acesta, și meriți”. Tu ești cel care face diferența dintre ele, și tu ești cel care decide dacă merită sau nu, pentru tine.

Eu sunt aici doar să îți arăt ce e nou, cool, și câteodată să îmi dau cu părerea despre gadget-urile pentru care poate ar trebui să aștepți o reducere de preț. Cam așa e situația și cu gadget-urile noi de la Huawei, lansate la CES 2022. La prima vedere tableta cu ecran e-ink, desktop-ul sub formă de monitor cu touchscreen și noul smartwatch gândit special pentru cei care aleargă, în parc sau pe munte, sunt foarte atractive.

La o examinare mai amănunțită, tableta are un preț de pornire de 500 de euro, ceasul are câteva funcții lipsă față de seria GT iar monitorul/desktop.. ei bine nu îi găsesc nici un cusur. Atât de spectaculos și bine lucrat este încât îmi venea să plec cu el de acolo.