Pentru al treilea an consecutiv, celebrul brand american de street-wear, Supreme, colaborează cu deja veteranul brand Lacoste. Deși Supreme este deja binecunoscut pentru colaborările sale cu diferite branduri, pentru fanii Lacoste a fost o reală surpriză prima colaborare din 2017. Despre Lacoste sunt sigur că știți cu toții destul de multe, dacă nu îi aflați interesanta poveste AICI.

Să ne întoarcem la colaborarea dintre cele două branduri. Evident, la prima vedere pare un pic atipică, mai ales că vorbim despre două branduri cu categorii de public diferite. Supreme este un brand de streetwaer, adresat în special tinerilor, în timp ce Lacoste este un brand sport-elegant, adresat în special celor de vârstă mijlocie. Însă, cum simplul logo Supreme aruncat pe orice obiect atrage interesul instant, eu cred că acestă colaborare este de bun augur pentru ambele tabere. 

Colecția cuprinde jachete, hanorace, bluze cu mânecă lungă și o mulțime de accesorii. Surprinzător, deșii în colecție regăsim pantaloni scurți, nici urmă de tricouri polo.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.