Și-a făcut selfie în timp ce mașina SE SCUFUNDA în râul înghețat – Actualități – Cavaleria.ro

Salutare!

O domnișoară din Canada a vrut să meargă cu mașina pe un râu înghețat. Cum nimeni nu își făcea curaj să încerce primul, să vadă dacă gheața este suficient de groasă, ea și-a făcut curaj și a spart gheața. Și la propriu și la figurat. 

Ce faci în situația asta? Țipi și te zbați, nu? Nu și ea… ea a fost surprinsă cum stătea pe mașină și își făcea un selfie în timp ce aceasta se scufunda.

 

 

Ai auzit vreodată că nu trebuie să te pui cu o femeie supărată? Ei bine, o tipă care a fost înșelată de fostul iubit a așteptat șase luni până să se răzbune pe el. După șase luni, a apărut pe social media cu o burta mare și în tot felul de ipostaze care sugerau că ea este gravidă cu el.

 

 

Poliția din Mozambic a anunțat că un bărbat a fost decapitat într-o crimă ritualică.  Aparent, acolo la ei, mulți oameni cred că în capetele oamenilor chei exista aur. Aur… nu partidul aur, ci aur, metalul prețios. Ceea ce e total fals, pot să vă confirm 100%. De cate ori mi-am spart eu capul până acum, n-am găsit aur niciodată. Vezi în clipul video de mai jos ce alte tradiții ciudate au oamenii de acolo.

Vizionare plăcută!