Rucsacul de zi

Vrei să ieși o zi sau două, în afara orașului, să uiți de agitație și nu vrei să pleci cu o geantă prea mare după tine? Am găsit ceva mai simplu și mai cool, rucsacul. Este o soluție compactă, mică, ușor de transportat care îți va oferi suficient spațiu de depozitare pentru un posibil laptop/tabletă, ceva haine de schimb si o trusă de igienă personală cu periuța de dinți, un gel de duș și deodorant. Rucsacul, după cum știi deja, a înlocuit servieta, geanta, și te poți bucura de avantajele purtării unui asemena accesoriu, chiar dacă este unul sport, elegant sau casual.

Poți pleca direct de la job cu el, așadar îl poți lua și la o ținută smart casual dar și la una lejeră, cum ar fi sport. Într-o zi de vineri nu cred că se supără cineva să te vadă atât de relaxat. Noi am ales să vi-l prezentăm împreună cu o ținută sport căci el provine de la excursioniști.

Nouă ne-a plăcut acest Converse, de pe ZiP UP, de culoare neagră, semi-impermeabil (l-am purtat și în ploaie și apa nu s-a infiltrat datorită construcției din material de fâș matlasat), extrem de ușor și suprinzător de încăpător. Poate fi împachetat și depozitat fără teama că îi vei strica forma și ține bine la tăvăleală. 

Ținuta la care am decis să asortez acest rucsac este una lejeră, formată din pantaloni și bluză sport, espadrile și o căciulă, așa de sezon.