România e cea mai stresantă țară pentru șoferii tineri. De Ce?

Salut, astăzi vreau să aflu de ce România este cea mai stresantă țară pentru șoferii tineri. Lucrurile sunt destul de îngrijorătoare, deci acesta nu va fi un video cu vești bune sau ceva care să vă facă să vă simțiți mai bine, ci o aducere mai aproape de realitate. Nu e recomandat să ne uitam în curtea vecinului, dar dacă vorbim despre România, de traficul, de infrastructura de aici, da, trebuie să ne uităm în curtea vecinului, în special în vest să vedem cum se face.

Zutobi, o școală de șoferi din California, a făcut un studiu încât să identifice țara în care se află cei mai stresați oameni care șofează pentru prima dată în viața lor. Oameni care abia au luat carnetul sau care fac școala de șoferi. Răspunsul…la care probabil te așteptai din moment ce am facut acest material, este că România se clasează pe locul 1 în lume în vederea stresului pe care îl au șoferii sau studenții începători. Pe locul 2 avem Malaesia și pe 3 Filipine.

România are cea mai proastă infrastructură rutieră, cu un scor de calitate a drumurilor de 32,6%. De asemenea, se află în top în ceea ce privește durata medie de aglomerație. Urmărește videoclipul pentru a vedea ce au de zis atât instructorii auto, cât și cei care fac școala de șoferi în momentul actual. Vezi cum se prezintă situația pentru aceștia și dacă faci și tu parte dintre cei care îi claxonează și le dă flash-uri mereu celor cu semnul de începător pus în geam, încetează, înțelege-i și pe ei, pentru că așa ai fost și tu cândva.

Vezi clipul de mai jos pentru mai mutle detalii despre subiect: