Reduceri de iarnă în magazinele online

Încă din primele zile ale lui 2019 magazinele online dar și cele fizice au început campaniile de reduceri. Unele mai mari, altele… mai deloc. Evident, așa cum se întâmplă în fiecare an la noi. Însă, chiar și așa, reduceri există, produsele sunt mai ieftine decât în restul anului, iar dacă îți gestionezi bine bugetul te poți alege cu niște piese esențiale la prețuri foarte bune. Așa cum am spus-o de mai multe ori, perioada reducerilor de iarnă este preferata mea pentru că în general produsele pentru sezonul rece sunt mult, mult mai scumpe decât cele de vară, iar dacă reușești să prinzi o reducere bună faci o economie seriosă. Cum ar fi, o geacă cu puf care în mod normal pornește de la 800-1000 de lei, o poți lua chiar și cu 150-200 de lei. Același lucru este valabil și pentru pulovere, cardigane, bocanci și alte accesorii.

Important este să-ți analizezi foarte bine prioritățile, să-ți calculezi un buget și să nu dai iama în magazine de cum vezi primele reduceri. Eu, spre exemplu, primul lucru pe care îl fac este să analizez ofertele de la toate magazinele pe care le știu. Îmi adaug în coș cam ce vreau, lucruri de care am nevoie, dar și plăceri vinovate, îmi calculez un buget, iar apoi încep să elimin excesul. Astfel nu risc să dau toți banii pe două-trei produse, dintre care niciunul util cu adevărat. În acest fel, comparând și punând pe categorii nu riști să fii dezamăgit. Îți va fi mai ușor să-ți dai seama de ce lucruri ai nevoie cu adevărat, cum stai cu bugetul și ce obții la final.

Așa că, păstrăm regula de anul trecut și nu ne grăbim. Bun! Ca în fiecare an, am analizat ofertele de la mai multe magazine, am comparat și am ales cele mai bune deal-uri. Așa că, începem seria materialelor dedicate reducerilor cu magazinele online. Sunt multe, iar ofertele sunt care mai de care mai tentante. Așa că, atenție!

Answear

Reducerile de iarnă

Fashiondays

Reducerile de iarnă

ZARA

miniprix

mycloset

farfetch

Browns

Alegerile mele

Jachetă Calvin Klein

Jachetă Medicine

Nike MD Runner 2

Jachetă Napapijri

Jachetă Nike

Ceas Fossil

Rucsac Adidas

Jachetă WOOYOUNGMI

Pantaloni Z ZEGNA

Pantaloni Adidas

Parka MAISON MARGIELA

Cămașă Amiri