Reduceri de vară online

Processed with VSCO with c8 preset

Dacă în materialul trecut am vorbit despre reducerile din magazine și despre ce produse mi-aș cumpăra, pentru astăzi m-am gândit să mergem în online. Mai exact, să vorbim despre site-urile care au în această perioadă promoții active și care merită atenția ta. După cum știi, există o multitudine de magazine online care se laudă cu tot soiul de promoții, unele adevărate, altele cosmetizate, iar altele au aceleași stocuri de ani de zile și încă se chinuie să le vândă. Astfel de magazine sunt de evitat, eu nici nu-mi mai bat capul să verific ce mega oferte prezintă și merg la sigur pe site-urile în care am încredere.

Când vine vorba de cumpărături online și mai ales când vorbim despre reduceri, nu te lăsa păcălit de mail-uri înșelătoare ori de promoții pe site-uri pe care nu le cunoști sau despre care nu ai auzit niciodată. Sunt sigur că primești o mulțime de mail-uri de la diferite magazine online care vând produse foarte cunoscute la prețuri incredibile. Site-uri, de altfel, pe care nu găsești prea multe informații și care arată la fel ca multe altele. Treci peste ele.

Dacă descoperi un site nou verfică-l bine înainte, întreabă-ți prietenii dacă au cumpărat vreodată de pe el și nu da comandă până nu ești sigur că este de încredere. O metodă foarte simplă de a te convinge că este vorba despre un magazin online adevărat, cu oferte pe bune, este să verifici dacă au o adresă completă, număr de contact și dacă întreg site-ul este lucrat. Dacă dai doar peste o pagină de start cu câteva oferte fără alte detalii, clar este vorba despre o înșelăciune.

Ține cont de proveniența produselor și de țara din care faci comanda. Chiar dacă alegi să mergi la sigur și să cumperi de pe site-uri verificate, asigură-te că știi clar din ce țară vin produsele și în ce sistem metric sunt exprimate mărimile. Nu de alta, dar s-ar putea să încurci numărul de la pantofi UK cu US, să fie inch în loc de centimetri sau pur și simplu să fie vorba de alt calapod și alt tipar. Personal evit să fac cumpărături online, mai ales de la un brand pe care nu-l cunosc și de la care nu am nici un produs. Cu atât mai mult nu-mi comand niciodată o pereche de încălțăminte dacă nu am probat-o înainte sau măcar ceva asemănător. Calapoadele diferă, iar în funcție de materialul din care sunt produse, dar și de modelul în sine, un 40 clasic poate avea diferite dimensiuni. Pot fi prea lați sau prea înguști, s-ar putea să-ți vină bine, dar să te strângă în zona șireturilor și așa mai departe. Așa că, dacă nu vrei o dezamăgire nu comanda online ceva în premieră. Acelși lucru se aplică și la alte haine. Dar să zicem că o cămașă, o pereche de jeans ori un sacou le mai poți ajusta.

Revenind la recomandările mele, am pentru tine șase site-uri online care au promoții active în aceasă perioadă și nu numai. Toate au livrare în România, multe dintre ele chiar gratuită, așa că n-ai de ce să-ți faci griji.

Luisaviaroma

Reduceri de vară online

Farfetch

Asos

Mr Porter

Rag & Bone

Answear