Prețul Corect | Cât costă să fii fanboy Samsung

Eu când promit, promit! Așa că, mă țin de cuvânt și astăzi ne luăm revanța față de criticii celor de la Apple, fanii hardcore Samsung. Deși, dacă stau să mă gândesc mai bine, Huawei urcă rapid în popularitate și la noi. Dar asta este o altă discuției și dacă se cere, vom vorbi și despre ei. 

Spre deosebire de Apple care vinde în principal smartphone și idevice-uri, Samsung are în portofoliu o grămadă de produse. De la telefoane mobile, tablete, calculatoare, mașini de spălat, frigidere până la mașini ori procesoare. Evident că nu o să adun toate gadgeturile fabricate sau gândite de Samsung!  Nu de alta, dar ne-ar lua o zi întreagă, iar fără voia mea aș uita vreo sârmă branduită ori vreun procesor. Așa că, jucăm cinstit. Luăm produse similare cu cele Apple, pe care le-am inventariat tura trecută, adunăm, calculăm și facem un total.

Și așa cum am spus și în episodul dedicat Apple, și acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Este un experiment cu scopul de-a ne descreții frunțile și de-a ne relaxa privind niște calcule utopice. Așa că, fără alte prezentări, să pășim împreună în universul Samsung.