Personalizează-ți tricoul cu patch-uri

Cu siguranță ai un tricou de “suflet” pe care îl porți mai des. Posibill însă să te fi plictisit de el în această formă, așadar, vrei să îi dai un suflu nou. Cum poți face asta? Sunt mai multe metode, iar una dintre ele este să apelezi la patch-uri. Originea acestor “petice” se trage de la uniformele militare, iar scopul lor era acela de-a marca apartenența la una dintre structurile armatei sau gradul militar. Moda a fost apoi împrumutată de unele grupări de motocicliști sau rockeri, iar “peticele” și-au schimbat modelele. Însemnele militare au fost înlocuite de nume ale unor trupe rock, de portretele unor lideri (Che Guevara)  sau ale unor grupări de motocicliști (Outlaw Motorcycle Club sau Magog Motocycle Club).

Cu astfel de “petice” poți schimba imaginea unui tricou sau a unei jachete. Tot ce trebuie să faci este să alegi modelul care ți se potrivește cel mai bine. Găsești foarte multe modele atât pe internet, cât și la târgurile de vechituri. Acolo sunt adevăratele comori! Prețurile încep de la doi-trei lei, pentru cele vechi, iar cele noi sunt în medie 15 lei.

111

Pentru a le aplica ai trei posibilități. Sunt cele cu velcro (arici), auto-adezive și cele care necesită a fi cusute. De regulă, cele cu velcro au nevoie doar de coaserea unei părți, cea de-a doua atașându-se peste. În caz că patch-urile vin fără una dintre părțile velcro-ului poți să cumperi o astfel de rolă ( prețul mediu este de opt lei). Cea mai simplă metodă este cea a patch-urilor auto-adezive. Trebuie doar să treci cu fierul de călcat încins peste patch de câteva ori. Și gata.

Îți vând un pont. Dacă nu vrei să rămână definitv un patch pe tricou, atașează-l cu ajutorul a doi magneți. Unul îl fixezi în interiorul căptușelii patchului, iar cu celălalt atașezi patchul de tricou.

output_FH5O6g

Iată cât de ușor poți să îți creezi un tricoul original.