Cum a fost la Neversea 2018? Spectaculos!

Nu am mai văzut demult un festival cu muzică atât de bună, cu oameni plini de entuziasm și voie bună, libertate la distracție și stoicism în fața orelor de somn. Neversea a transformat orașul Constanța în cel mai râvnit loc pentru tineri la început de vară dar și destinația dorită de cei mai mari DJ din lume. Și uite așa putem să transformăm un festival românesc într-unul cu adevărat european, nu numai pentru muzica excelentă și artiștii prezenți dar și pentru atmosfera tinerească și relaxată.  Pentru că odată intrat în festival totul este…o poveste.

Zeci de mii de oameni s-au strâns weekendul acesta pe plaja Modern din Constanța să petreacă și să cânte alături de artiștii preferați. Prima zi de festival a început cu Manuel Riva & Alexandra Stan, Alle Farben, Lucas & Steve, Alan Walker, Yellow Claw, Hardwell, GTA, care au urcat pe scenă și nu au ezitat să publice pe rețelele sociale personale numeroase story-uri și fotografii cu publicul, dar și filmulețe cu diverse momente din culise.

Seara de vineri a început cu Irina Rimes și a continuat cu Jonas Blue, Kungs, Redfoo, Aloe Blacc, Galantis (apropo: geniali!) și s-a încheiat cu Steve Angello și Aron Chupa. Sâmbătă, în schimb, s-au dezlănțuit forțele iar zecile de mii de oameni sosiți s-au bucurat de: Alex Parker, Carla’s Dreams, The Him, John Newman, Tujamo, Sunnery James & Ryan Marciano și mult așteptatul DJ Armin van Buuren care a încheiat seara de sâmbătă dar a făcut loc unui răsărit superb, după aproape cinci ore de muzică trance.

Ultima seară de festival a fost și ea la fel de bună alături de artiști precum: Jose Am, Paul Damixie, Vama, The Script, legendarul Scooter,  W&W, Axwell și Steve Aoki. Pe celelalte scene au concertat peste 30 de alţi artişti printre care Premiesku, Priku, AME DJ, Macanache, Paraziţii, Dope D.O.D, Chase & Status, Jan Blomquist, Viken Arman şi mulţi alţii.

Acum luăm o pauză și ne mai odihnim. Însă nu prea mare, ci până la început de august când vom avea din nou ocazia de o distracție și mai mare. Urmează Untold, 2-5 august, la Cluj. Ne vedem acolo!