Jocuri gratis pe consolă în luna septembrie

A venit toamna și pe lângă soneria din școli, mai aduce și vești bune. Pentru abonații Xbox Live Gold și PlayStation Plus răcirea vremii înseamnă și jocuri gratis. Așa că hai să vedem ce primim luna aceasta.

PlayStation 4

Primul joc este God of War III – Remastered. Ce pot spune despre el? TRAGE-L CHIAR ACUM!!! Varianta nouă a lui Kratos de pe PS4 este o altă abordare care a schimbat total stilul clasic a seriei. De aceea vă recomand să jucați și această parte, cât încă era cel mai nervos semi-zeu de pe planetă. Brutalitatea jocului este artă și furia lui Kratos este un spectacol fără paralel. Eu unul abia aștept să îl reiau.

Alt joc extraordinar pe care trebuie neapărat să îl joci este Destiny 2. Dar online alături de prieteni, fiindcă acolo strălucește cel mai tare. Este o experiență de tip multiplayer, în care ai trei arhetipuri de eroi cu care poți juca și ai la dispoziție zeci de ore de joc. În care crești în level, aduni arme, armuri și ai parte de una din cele mai bune experiențe de genul acesta.

XBOX ONE

Microsoft nu se ridică la înălțimea așteptărilor prin comparație, dar cum preferințele diferă, poate acestea se mulează mai bine pe gusturile tale. Primul joc este Prison Architecht. Intri în rolul unui director de închisoare și îți proiectezi, conduci și întreții instituția. Controlezi totul de la infrastructura clădirii, până la reeducarea deținuților și suprimarea revoltelor. Cu o grafică adorabilă și o structură de joc bună, poți petrece foarte mult timp în această simulare colorată.

De pe 16 septembrie vei putea downloada Livelock. Un joc cooperativ în care acțiunea nu încetează niciodată. Similar cu Diablo în unele aspecte, această producție te poate ține ocupat mult timp, ca apoi să începi de la capăt cu alt tip de personaj. 

Celelalte două sunt LEGO Star Wars III: Clone Wars și Monster World din colecția clasică Sega. Primul este un joc foarte bun pentru copii, ori îl poți juca chiar alături de al tău. Arată-i că ești cool, să se laude la prieteni. Monster World este o producție clasică în care retrăiești era de aur a gaming-ului, când gameplay-ul era rege și aptitudinile erau cheia.

Cam atât pentru Septembrie și ne revedem luna viitoare cu noutățile din Octombrie.