Job-ul de vis ca PROGRAMATOR! – Cavaleria.ro

Există un mit despre industria programatorilor, cum că cei care nu au lucrat în acest domeniu nu pot învăța cod. Cică trebuie să te naști cu nu știu ce genă ca să fii bun la matematică și implicit la programare. E doar un mit iar istoria demonstrează că dacă îți dedici între trei și șase luni în acest domeniu, pe limbajele de programare care contează, poți să devii suficient de bun ca să te angajezi la orice companie.

Bitpanda este una din acele companii care te vor primi cu brațele deschise și ca începător, și datorită domeniului de activitate creșterea poate fi una extrem de rapidă. Este un nume deja consacrat între exchange-urile de crypto și traiectoria companiei este doar una ascendentă. Nu te uita la piața actuală de crypto, nu sunt relevante prețurile la care se tranzacționează monedele astăzi, în momente ca acestea s-au ridicat cei mai mulți jucători importanți.

Acum, dacă ești curios și vrei să îți schimbi cariera, printre beneficiile pe care le-am descoperit la Bitpanda sunt creșterea rapidă în interiorul companiei și o flexibilitate extraordinară la modul cum poți să lucrezi. Pe lângă cele 60 de zile de lucru de oriunde pe an, sau un birou în centriul Bucureștiului cu tot ce ai nevoie, de la spații de co-working la zone de relaxare, până la un concediu nelimitat! Da, ai citi bine, oferă concediu nelimitat dacă ți-ai terminat toate proiectele și nu are nimeni nevoie de tine la birou. Pe lângă asta, ai acces la două săptămâni în care nu te va deranja nimeni, garantat! E un program de well-being pe care l-am întâlnit mai degrabă în țările nordice, în care te poți destresa fără să fii stresat că te sună șefii sau colegii să îți ceară lămuriri despre proiect.