Nu îți lua iPhone XS doar pentru Elder Scrolls:BLADES

În cea mai recentă conferință de la Apple au fost anunțate noile iPhone XS, XS Max și XR. Dar nu suntem aici să vorbim despre ele. Ci despre noul joc de la Bethesda, Elder Scrolls: Blades. Ca să știi de ce să nu îți cumperi noile telefoane doar ca să joci Blades, află în următoarele rânduri.

SKYRIM DE MOBILE

Jocul a fost anunțat în iunie pe scena de la E3, cea mai populară conferință de gaming din lume. Același om, Todd Howard, pe care l-ați văzut la prezentarea de la Apple și-a făcut apariția acolo și a început să facă marketing jocului. Elder Scrolls: Blades este un RPG în stilul Skyrim, dar conceput pentru mobile. Ești într-o lume fantasy și ciopârțești creaturile mitice din acel univers. În principal sunt trei moduri de joc care împreună par că urmează să revoluționeze mai tot ce există pe telefoane în momentul actual.

NU DEZAMĂGEȘTE LA CONȚINUT

Primul mod este Abyss. În care mergi într-o temniță fără sfârșit și abia atunci când mori se termină distracția. Al doilea mod de joc este Arena și probabil ai ghicit deja ce face. Te echipezi de război și intri în luptă cu alți jucători care își permit telefoane destul de scumpe să le ruleze jocul. La ce grafică are, sunt sigur că nu va zbura pe modele mai vechi de 2015-2016. În ultimul rând și totodată cel mai apetisant, avem Town. Punctul central al jocului unde te vei întoarce mereu ca să construiești, să iei misiuni și probabil să bei ceva fermentat la taverna satului, sperând că o chelneriță îți va răspunde la avansurile tale medievale. Acum că am terminat de descris jocul, e timpul să trecem la motivul pentru care ne-am adunat cu toții aici la sfat.

PE TOATE ECRANELE POSIBILE

Acest Todd Howard a mai spus că jocul va fi lansat pe Android, iOS, console și PC. Dar asta nu e tot, fiindcă îl aduce și în realitatea virtuală. Adică pe smart device-urile compatibile și PC. De PSVR nu au menționat nimic deocamdată. În concluzie, nu merită să scoți din buzuar 800-1000 de Euro dacă deja deții un dispozitiv deștept destul de puternic. Vă asigur că singurul motiv pentru care Bethesda a venit pe scena Apple, a fost ca să își facă și mai multă reclamă. Știau că este unul dintre cele mai urmărite evenimente din lume, așa că de ce nu?

Ei bine, sper că v-am lămurit dacă ați văzut recent Elder Scrolls: Blades și aveați impresia că e la mama acasă doar pe noile iPhone-uri. Până data viitoare, vă las cu acest mic clip de gameplay de mai sus. Numai bine!