VIDEO – De ce o periuță de dinți smart?

Probabil că te numeri printre cei care se spală zilnic pe dinți. De două ori. Pentru că așa trebuie și pentru că sunt convinsă că vrei să ai o dantură sănătoasă și frumoasă, mai târziu, la bătrânețe. Acum fără carii și implanturi, la bătrânețe fără proteze. O periuță clasică îți asigură o dantură curată, dar nu suficient de sănătoasă. Una smart, plină de inovație și tehnologie îți amână, fără doar și poate, o programare la medicul stomatolog, dar și o intervenție nedorită.

Cum sunt și ce fac periuțele de dinți smart? Cu tehnologii noi? Una dintre cele mai tehnologizate pe care o poți cumpăra acum este Philips Sonicare DiamondClean ce încorporează tehnologie patentată cu pulsații sonice. Nu, nu vorbim de boxe sau alte gadgeturi. Periuța are tehnologie sonică, adică generează mișcări de înaltă frecvență a perilor din capul de periere. Mai exact, vibrațiile intense elimină tartrul fără să afecteze smalțul dinților și protejează și gingiile.

Și ca să fie pachetul complet, Sonicare vine cu cinci moduri de periaj: modul Clean care asigură curățare zilnică excepțională, modul White care îndepărtează petele, Gum Care asigură curățare delicată și eficientă a gingiilor, Polish și Sensitive.

Și să nu uit un lucru care îmi place tare. Are cel mai cool mod de încărcare. Într-un pahar de sticlă, wireless, prin inducție, pe care îl așezi pe suport și poți să îl uiți acolo. Dar mai multe despre cum să îți îngrijești datura la tine acasă și cum să folosești corect o periuță de dinți smart, aflăm de la Andrei Constantinovici, medic stomatolog.