Influencerul Deepfake, Femeia care a bătut 3 atacatori, Soțul infidel – Actualități – Cavaleria.ro

Influencerul Deepfake, Femeia care a bătut 3 atacatori, Soțul infidel - Actualități - Cavaleria.ro

Salut! Saptamâna aceasta avem povestea unui tip din Japonia pasionat de motoare care își dorea să devină cunoscut. Și pentru că nimeni nu voia sa vadă un nene bătrân pasionat de motociclete pe rețelele de socializare, s-a gândit să folosească aplicația FaceApp. Astfel a devenit o domnișoară tânăra și frumoasă care a început să fie urmărită de mii de oameni.
Toată povestea a mers destul de bine, până când într-o zi, în urma unor poze nu foarte bine procesate de aplicație, cei de pe internet s-au prins că ceva nu este în regulă. A fost urmărit și demascat de cei de la o emisiune de televiziune unde a recunoscut totul.
Cel de-al doilea subiect este povestea unei vedete de televiziune, Nadia Essex, intitulată și “Dating Guru”. Aceasta povestește cum și-a prins iubitul că o înșela, după ce brătara lui inteligentă i-a trimis o notificare în care îl felicita pentru ora de mișcare din intervalul orar doua-trei noaptea, asta după ce el ieșise “cu băieții” în oraș, cu o seara în urmă. Foarte amuzantă povestea lor, merită să o vedeți dezbătută pe larg în clipul de pe canalul nostru de YouTube.
Nu se putea sa nu dezbatem puțin și cazul femeii care zilele trecute a fost atacată seara de trei hoți înarmați. De ce acest subiect? Pentru că doamna, deja recunoscută ca legendă locală, i-a dezarmat pe hoți, i-a bătut bine, apoi a făcut curățenie înainte să sune la poliție. Puteți să vedeți declarația dânsei în clipul de mai sus.
Și vorbim la final și despre “haosul somonului”. Un lanț de restaurante cu specific Japonez, au avut o super ofertă pentru cei din Taiwan. Dacă numele tău era “somon” primeai mancare gratis pentru tine și cinci prieteni. Ce a ieșit? Vă las să vedeți în clipul de mai jos.