Ziua Izabelei În Veci Pururi! Cele mai tari meme-uri.

Ziua Izabelei

Nimic nu este mai important decât Ziua Izabelei. Izabela, cine este Izabela? Izabela este o fată din Constanța și atât. Un copil care a învățat pe propria piele ce înseamnă cu adevărat Facebook. A fost distractiv dar a venit mama și a spus ”Șterge contul, stinge calculatorul și treci la somn, mâine ai școală!”.

Totul a plecat de la un eveniment public creat pe Facebook de către o prietenă a ei, Sara. Aproape 60.000 de persoane s-au autoinvitat și au invitat și prietenii lor. Paginile evenimentului sunt acum închise însă există destule copii ale acesteia cu care vă puteți amuza în continuare.

Nu sunt lupul moralist și nu o să vorbesc despre ”pericolul iminent al rețelelor de social media” ci doar o să mă amuz cu erupția de meme-uri care au apărut pe tema asta. Până la urmă ce ne rămâne la sfârșitul zilei decât să facem puțin haz de necazul altuia?

Uite o colecție atât de la Ziua Izabelei cât și de la… Ziua lui George. Iată dovada că nu ai nevoie decât de o gașcă cu imaginație.

Dacă nu vrei să primești sute de invitații la aceste tipuri de evenimente uite aici cum poți să faci curățenie în profilul de Facebook.

Mergem la Ziua Izabelei?

Ziua lui George