Anul acesta la mega festivalul Untold 2019 am avut ocazia să stăm de vorbă cu o mare parte dintre cei mai în vogă artiști de pe planetă. Printre ei se numără formația Bastille, Armin van Buuren, Fedde le Grand, Kungs, Macanache sau rapperul britanic Tinie Tempah. Despre cel din urmă, sunt sigur că aproape toate părțile civilizate de pe planetă i-au auzit melodia: „Written in the stars”.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Numele lui adevărat este Patrick Chukweuemeka Okogwu și a fost născut în 1988. După cum spuneam, s-a făcut cunoscut prin rap-ul cu accent britanic pe care-l cântă. Bineînțeles că nu este doar o voce, dar își compune cântecele și în portofoliul său putem regăsi bifată „căsuța” cu antreprenor. Anul lui norocos a fost 2009, când Parlophone Records l-a contractat. Parlophone Records este o subsidiară Warner Music Group, una dintre cele mai mari mari și profitabile companii din lume. Ca să vă faceți o idee cât se câștigă într-un an din muzică, Warner Music Group a încasat peste 4 miliarde de dolari doar în 2018.

Cu toate acestea, în 2010 a ajuns la rangul de megastar internațional, când a lansat albumul Disc-Overy în luna octombrie. Melodiile principale care l-au propulsat acolo au fost „Pass Out” și bineînțeles „Written in the Stars”. Albumul practic a zburat direct în vârful clasamentului, iar în 2011 a devenit album de platină. Ba mai mult decât atât, tot în același an, a câștigat două „Brit Awards” pentru cea mai bună performanță al unui artist britanic și cel mai bun single al unui artist britanic. Povestea sa de suscces continuă și în 2013 când iar a ajuns în clasamente pe primele locuri.

La ediția Untold 2019, noi l-am prins câteva minute, atât cât a avut la dispoziție să ne acorde, și am încercat să aflăm cum se simte înainte să iasă pe scenă, mai ales că nu este „primul lui rodeo” în România.

 

 

 

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.