Dacă nu ați auzit de Macanache, aflați că este un artist român de Hip-Hop. A fost născut în București, și copilăria și-a petrecut-o în cartierul Titan până la vârsta de 14 ani. Problemele cu banii a familiei sale au existat încă de atunci, așa că la un moment dat a început să scrie versuri din experiențele sale de viață. În 2015 a fost remarcat ca artist independent când a ieșit pe piață cu piesa „Ăsta sunt eu”.

Stilul său inconfundabil, laolaltă cu vocea sa iconică, au făcut furori printre consumatorii de acest gen de muzică și de acolo a fost doar o chestiune de timp până a început să fie remarcat la nivel național. În cariera sa a avut colaborări cu artiși de renume din industria de muzică românească precum Delia cu melodia „Rămâi cu bine”, cu The Putreds și melodia Interzis, Supcarpați, Dash, Razna și așa mai departe.

Acum că succesul său este fără doar și poate de necontestat, de ceva timp încoace cântă la festivaluri de muzică precum, Neversea și Untold, unde are un public masiv. Faza amuzantă de anul acesta a fost că a trebuit să cânte pe scena Alchemy, în același timp cu Robbie Williams de pe scena mare. Ce credeți, a avut public mare? Bineînțeles. Full house…

Dacă vrei să afli cum a fost la concertul Macanache, dă un click mai jos:

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.