După cum dictează tradiția, dacă la Cavaleria apare vreun gadget care rulează jocuri, eu îl fur și încerc să văd ce poate. De data asta, Samsung Galaxy Fold ne-a trecut pragul, așa că l-am luat în primire.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Primul joc pe care l-am deschis pe Galaxy Fold a fost Call of Duty Mobile. După părerea mea, cel mai bun joc de pe dispozitivele smart la ora actuală. Asta fiindcă eu sunt mega fan shootere. Dar lăsând preferințele mele deoparte, jocul merge fără cusur pe acest device. Și modul în care se vede, ecranul având un aspect 4:3, m-a lăsat gură cască. Mai ales că spațiul imobiliar al display-ului permite un câmp vizual uriaș. Într-un shooter este vital ca să îți poți vedea inamicii cât mai bine, ca să ai o viteză de reacție cât mai promptă de cum vezi pixelii inamicilor.

Al doilea joc în care am intrat este totodată unul dintre cele mai populare. Nu Fortnite ci Candy Crush. Ce pot să spun despre el e că pe Fold vine mănușă. Modul în care se vede pare că a fost făcut pentru un astfel de display. La gameplay nu am ce discuta, că e Candy Crush, nu God of War. Dar pot vorbi despre cum se vede și e surprinzător. Culorile sunt foarte aprinse, dar nu într-un mod neplăcut și totul arată foarte, foarte bine.

Un alt titlu pe care am ținut morțis să îl butonez a fost PUBG. Dintre toate, pot spune lejer că a fost preferatul meu, din mai multe motive. Ecranul și raportul imaginii care aerisește grafica. Alt lucru ar fi luminozitatea și culorile, care mă fac să mă bucur și mai mult de PUBG. Nici boxele stereo nu sunt rele, fiindcă îmi pot da seama rapid din ce parte trage dușmanu’.

Acestea nu sunt toate jocurile pe care le-am testat, am mai lăsat câteva în clipul de mai sus. Dar în incheiere aș vrea să spun că nu totul a fost lapte și miere. Pe cât de rapid ar fi ecranul în a răspunde la comenzi, tot rămâne un touchscreen. La shootere este cea mai lamentabilă opțiune fiindcă e greu să te miști și să împuști în același timp de pe ecran. Așa că vreau o variantă cu air triggere, ca la Nubia și ROG Phone.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.