Într-o seară de vineri m-am regăsit prin meniul Netflix-ului căutând un film bun. După câteva trailere unde am apăsat next după primele 10 secunde, m-am regăsit uitându-mă la trailer-ul întreg pentru Game Night. Fiindcă mi-a captat atenția în întregime, nu am putut să rămân doar la trailer, așa că am pornit filmul întreg. L-am savurat de la început, până la final. În alte cuvinte, Game Night este un film foarte reușit, plin de umor bun, are o cinematografie excelentă și per total, desfășurarea firului narativ este o delectare.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Filmul este scris de Mike Perez, omul din spatele unor filme mult mai vechi precum Accepted și Herbie Fully Loaded. Regia le aparține lui John Francis Daley și lui Janathan Goldstein. Deși nu prea au regizat producții mari până acum, ei au mai lucrat împreună ca scriitori la Spider-Man: Homecoming sau Horrible Bosses, și urmează să regizeze Dungeons & Dragons, care va fi lansat în 2021.

Ca actori principali, Game Night îi are pe Jason Bateman din Horrible Bosses sau Ozark și Rachel McAdams din The Notebook sau Sherlock Holmes. Deși chimia lor nu m-a dat pe spate, au jucat excelent și au avut credibilitate în tot ceea ce făceau. Mi-au fost foarte simpatici până la final.

Image result for game night stills

Povestea filmului are strânsă legătură cu titlul. Anume, cuplul căsătorit își invită des prietenii la ei acasă pentru diverse activițăți distractive precum jocuri de societate. Presupun că la un moment dat, fiecare român a apucat să joace Activity.

Image result for game night stills

Totul bine și frumos până apare fratele din film a lui Bateman, interpretat de Kyle Chandler din Godzilla, Super 8 sau pentru cei cu ceva ani în buletin, din Early Edition, un serial în care primea ziarul de mâine cu o zi înainte. Personajul său dă impresia că este de mega succes și că viața lui este perfectă, până când are loc un șir de evenimente de unde pleacă toată intriga filmului. Acesta este răpit în timpul unui joc cu premiza că face parte din acel joc, dar în spatele cortinei se întâmplă o groază de alte lucruri.

Image result for game night stills

Per total, filmul mi-a plăcut că este bine scris, amuzant și mai ales datorită cinamatografiei excelente. Unele scene de acțiune sunt atât de bine filmate, încât nu mi-a venit să cred că le văd într-un astfel de film de comedie. Ce mai rămâne de spus este să pregătiți popcorn-ul, fiindcă vă așteaptă o experiență excelentă.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.