Ca la fiecare început de lună, Sony și Microsoft oferă jocuri gratis pentru abonații PlayStation Plus și Xbox Live Gold. Și cum această vreme iar este asupra noastră, vă invit să aflăm care sunt titlurile gratis din luna august de pe PS4 și Xbox One.

XBOX ONE

Pe primul loc avem Forza Horizon 2. Un joc cu mașini extrem de bun, în care poți explora în voie o lume imensă și colorată. Are un gameplay serios de bun, mașinile se simt fantastic la capitolul manevrare, dar cel mai important este un joc extrem de distractiv. Ar trebui să vă țină ocupați până în octombrie când apare Forza Horizon 4.

Pe 16 August vine un joc care va scoate untul din voi: For Honor. În principal este de tip multiplayer online competitiv. Recomand acest joc împătimiților de experiențe hard-core, dar juste. Adică care necesită mult timp ca să înveți mecanicile și să fii dispus să eșuezi lamentabil la primele încercări. Totuși nu vă descurajați, fiindcă puține jocuri îți redau o satisfacție mai mare decât atunci când îți execuți inamicul uman pe câmpul de bătălie.

Pe locurile 3 și 4 vin două titluri de pe Xbox 360. Renumitul joc horror Dead Space 3 și Epic Mickey 2. Deși are o grafică învechită, Dead Space rămâne un joc bun și îl recomand celor care nu fac prea mari prea pretenții la acest capitol și vor un horror RPG bun. Cât despre Epic Mickey 2 nu pot spune decât că este bun pentru copii. Mai ales că poate fi jucat în doi oameni simultan.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

PLAYSTATION 4

În tabăra PlayStation avem de asemena două titluri destul de bune. Primul este controversatul Mafia III. Mult așteptatul joc a lăsat de dorit când a fost lansat și mulți fani au rămas dezamăgiți de unele aspecte ale gameplay-ului. De atunci, dezvoltatorii au tot lucrat la el și l-au mai îmbunătățit pe ici-colo. Eu când l-am jucat am avut parte de o experiență plăcută. Cel puțin modul în care e spusă povestea mi-a plăcut foarte mult. Așa că de nu căutați să fie următorul GTA VI și nu îl priviți cu un ochi prea critic, Mafia III vă poate ocupa plăcut timpul într-o după-amiază leneșă de duminică.

Al doilea la numărătoare este Dead by Daylight. Știți filmele horror clasice în care un criminal în serie uriaș umblă încet după niște adolescenți excitați și le face felul la toți? Ei bine, în acest multiplayer asimetric 4 vs 1, vei putea face parte din acel grup de adolescenți sau vei putea lua rolul criminalului în care îi vânezi pe toți și încerci să fii cât mai creativ cu crimele tale.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Ei bine, sper că selecția lunii august v-a găsit cu programul de weekend liber și cu chef de joacă. Vorba aceea, aveți de unde alege.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.