Lumea mereu se plânge că în fiecare an, seria Call of Duty se repetă în iterații. Iar acum, Activision se laudă că vor schimba totul cu Black Ops 4. Oare va fi la fel ca până acum, ori într-adevăr au schimbat radical stilul de joc? Vă invit să treceți prin aceste rânduri ca să aflați părerea mea inițială după ce am jucat puțin din Call of Duty: Black Ops 4 Multiplayer Beta.

Fără doar și poate, Call of Duty este una dintre cele mai de succes francize din lume. Aproape în fiecare lună se află în Top 10 cele mai vândute jocuri video. Foarte multă lume spune că e pe moarte și exprimă tot felul de lucruri peiorative la adresa CoD. Dar vă pot spune cu certitudine că indiferent de exprimarea vehementă a publicului, seria se vinde extrem de bine. Chiar și după fiascoul cu Infinite Warfare.

Așadar, Activision au lansat în weekendul ce tocmai a trecut un Beta privat în care au făcut disponibilă partea de Multiplayer clasic cu care ne-am obișnuit cu toții. Schimbările aduse până acum sunt într-adevăr semnificative și în ceea ce mă privește sunt extrem de binevenite.

În primul rând punctele de la viață s-au mărit de la 100 la 150 și asta schimbă radical mecanicile de joc. Au introdus zece specialiști care posedă abilități unice, fiecare un caracter aparte care reîmprospătează întreaga experiență de joc. Armele le-au modificat în așa fel încât tiparul de tragere să fie predictibil și să poți învăța pe de rost cum trage o armă în funcție de cât de mult tragi. Asta îți permite să devii din ce în ce mai bun.

Pe lângă toate astea, sunt multe alte lucruri care le-au îmbunătățit. Iar per total, experiența mea cu versiunea Beta de Multiplayer din Black Ops 4 a fost foarte satisfăcătoare. Pe lângă faptul că la început mă chinuiam să rămân în viață mai mult de cinci secunde, spre finalul timpului meu alături de BLOPS 4 începeam să fac chiar Triple-Kill sau omoruri triple.

Bineînțeles, jocul va fi în constantă modificare până la lansarea lui de pe 12 Octombrie, dar dacă vreți să vedeți părerea mea despre modificările aduse seriei, vă invit să vizionați materialul de mai jos.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1

    Salutare Gabi! Urmaresc cu interes sectiunea de gaming de pe site de cand ai aparut si cu dorinta arzatoare ca poate candva o sa joc si eu din jocurile prezentate de tine! A venit momentul sa-mi pot permite si eu un device cu care sa pot juca si altceva decat solitare si acum apare intrebarea … cum faci tu rost de jocuri? Device-ul meu e un pc :D deeeci eu voi avea nevoie de jocuri care sa ruleze pe windows. Un sfat, o recomandare de unde sa le iau, te rog? Mersi in avans ;)

    • 2

      Salutare și îțî mulțumesc frumos pentru vorbele bune. Codrin, te rog. Asta cu Gabriel e o poveste lungă :)). Înțeleg ce spui. Păi le cumpăr ca oricare alt om. Ori primesc anumite titluri menite pentru review. Pe PC instalează Steam. Mereu sunt reduceri. Dacă vrei jocuri Ubisoft instalează Uplay, pentru EA pune Origin. Vezi că e Asphalt 9 pe Microsoft Store din Windows si e gratis. Dacă te pasionează așa ceva. Mersi frumos de comentariu și mă bucur că îți plac materialele mele :D. SPOR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.