Gadget-uri și Tehnologii noi în 2021 – CES 2021

Anul 2021 se anunță a fi revoluționar în domeniul tehnologiei, atât de revoluționar încât cel mai mare târg de profil, CES, își deschide porțile online pentru prima dată în istorie. În cele patru zile de eveniment sunt conferințe de dimineață până seara și vom fi cu ochii pe ele ca să vă aducem cele mai proaspete știri la prima oră. Din păcate nu vom putea testa toate produsele noi lansate, cel puțin nu la momentul anunțurilor, însă sper că producătorii care activează și la noi în țară le vor aduce mai repede de această dată.

Ne așteptăm la foarte multe televizoare și revoluții tehnologice în acest sens. MicroLed și MiniLed sunt primele pe listă, cu un contrast mai mare și luminozitate dusă la extrem. Televizoarele 8K vor fi mai mari și mai accesibile ca anul trecut, mult mai inteligente și pregătite pentru valul de jocuri și conținut 8K. Sunt ironic, sunt șanse mici să putem downloada sau face stream de conținut 8K chiar în 2021, mai durează puțin.

Nu vor fi prea multe telefoane, cu excepția lui Galaxy S21 și S21 Ultra, deja anunțate pentru 12 Ianuarie, însă ne vom bucura de laptop-uri noi, mai rapide, mai ușoare și cu ecrane mult mai bune. Pun aici pe listă ASUS, Acer, Dell, Huawei și poate chiar și Apple. Cel puțin așa sper pentru început de 2021.

CES nu este doar despre gadget-urile pe care le bagi în buzunar, în rucsac, ori le pui pe noptieră, ci este despre revoluția tehnologică din toate domeniile. Mai puțin 5G anul acesta și mai mult VR, Work From Home și automobile futuriste. Poate vedem o dronă capabilă să transporte oameni care va fi disponibilă și pentru oamenii de rând, nu doar modele nefuncționale cum a fost la CES 2020.