Film: The secret in their eyes (2015)

Trebuie să recunosc că nu sunt un fan al filmelor de tip thriller. Aseară am fost la filmul The secret in their eyes, un film care m-a făcut să am așteptări mari datorită distribuției.

Julia Roberts este polițista îmbătrânită prematur de uciderea fiicei sale. Nicole Kidman este superioara acesteia, iar Chiwete Ejiofor este colegul lor de la divizia anti-terorism. De-a lungul filmului, Ejiofor este cel mai activ personaj, deoarece devine obsedat de găsirea ucigașului fetei lui Jess (Julia Roberts).

Intriga este declanșată de eliberarea făptașului pentru că acesta era un informator valoros în lupta cu teroriștii. Astfel, cei care doresc să se facă dreptate în cazul crimei, încep să încalce regulile.

Poți crede că un criminal psihopat ar fi lăsat în libertate de dragul apărării împotriva terorismului? Eu nu.

Deși filmul are o distribuție de excepție, nu este un film extraordinar. Este un film pe care să îl vezi dacă ești un împătimit al filmelor cu Julia Roberts și Nicole Kidman. Dar, dacă ești un fan al filmelor thriller și al crimelor, probabil te vei bucura de această poveste cu investigatori ambițioși și schimbări neașteptate de situație.