Ce facem în weekend

De astăzi avem parte de un weekend prelungit în care să ne relaxăm și să petrecem mai mult timp cu familia și prietenii. Așadar, cu o mini vacanță în față tot ce trebuie să faceți este să găsiți gașca perfectă și locurile pe unde veți hoinării zilele acestea.

Ocupaţi până peste cap cu treburile cotidiene, pentru o mare parte dintre români Sărbătoarea Paștelui este o bună ocazie de a se strânge din nou în jurul mesei, alături de cei dragi, pentru a ciocni un ou roşu şi un pahar de vin. Și cum mielul, cozonacul și pasca îi țin pe unii în loc, pe alții soarele și orașul îi cheamă la distracție și voie bună.

Ca de obicei, am pregătit pentru weekend o listă cu câteva activități, speciale de Paște de data aceasta, care sper să vă placă și să vă scoată din casă. Sărbători frumose și liniștite!

VINERI

Therme

Relaxare la piscină, jacuzzi, spa și alte plăceri cu iz tropical, la cel mai mare centru de wellness, relaxare și entertaiment din Europa. Vineri te așteaptă mai multe ritualuri Aufguss decât de obicei, sesiuni gratuite de masaj cu specialiștii Stress Away, peelinguri cu miere, cocktailuri vitaminizante din fructe și alte activități dedicate răsfățului tău. Programul special de Paște îl găsești aici. În plus, mai multe detalii despre experiența la Therme am scris în acest articol.

Târg de Paște

Primăria Capitalei organizează un târg în Piața Constituției pe care îl poți vizita până pe 17 aprilie. La Târgul de Paşte vor fi produse tradiţionale, spectacole şi concerte, un foișor de animale cu expoziţie de iepuri şi miei, precum şi o zonă dedicată copiilor, cu ateliere recreative, trenuleţ şi carusel. Târgul de Paște este deschis zilnic, între orele 10:00 – 22:00.

SÂMBĂTĂ

Promenadă pe Calea Victoriei

weekend

Între 15 și 17 aprilie, Calea Victoriei devine pietonală şi îi întâmpină pe bucureşteni cu manifestări artistice de stradă şi tonete cu bunătăţi, printre care: ouă încondeiate, icoane pictate, aranjamente florale, bijuterii hand-made și decoraţiuni. Pentru mine este o mare bucurie, mai ales că este una dintre cele mai frumoase străzi din București ce merită ceva mai multă atenție.

Concert Adoramus

weekend

De la ora 19:30 , în Piața Constituției , va avea loc un concert de muzică sacră intitulat “ADORAMUS” în cadrul târgului „Tradiții și Flori de Sărbători”, cel mai mare eveniment dedicat Sărbătorilor Pascale din Capitală în perioada 7 – 17 aprilie 2017, organizat de Primăria Capitalei. Concertul va aduce în prim plan compoziții concepute de Giulio Caccini , Johann Sebastian Bach , Giuseppe Verdi , Wolfgang Amadeus Mozart , Giacomo Puccini. Intrarea este liberă.

DUMINICĂ

Un film pentru toată familia

Pentru că acest weekend este dedicat Sfintei Sărbători de Paște și cei mai mulți dintre noi petrecem în familie, m-am gândit să vă recomand un film bun de văzut alături de toți cei dragi, de la cei mai mici până la cei pentru care dai sonorul ceva mai tare. Cum la televizor totul este cu temă de sărbătoare, m-am gândit să vă recomand o comedie savuroasă. Charlotte’s Web (tradus Rețeaua Miraculoasă) este despre prietenia, mai puțin obișnuită, dintre un purceluș și un păianjen. Când viața patrupedului este în pericol, arahnida vine cu un plan care să-l salveze.