Epilatul pentru bărbați – Cum să îl faceți ca să fie bine

De câte ori v-ați epilat vara asta? Cum unde? Pe picioare! Cum cine? Voi, bărbații! Nu zic doar să mă aflu în treabă, ci pentru că e orașul plin de voi, de bărbați epilați. Unii proaspăt epilați, care-și poartă cu mândrie pantalonii chino scurți, mocasinii și gambele silky smooth. O fi și mai sus, pe pulpă, o situație asemănătoare, dar n-am zărit-o. Ah… și date cu ulei, mai ales la domnii pe care i-a prins puțin bronzul.

Dar nu, nu despre voi e vorba acum, cei care arată perfect. Ci despre ceilalți. Cei care au încercat o epilare… cu ceva, dupa care, la momentul cel mai nepotrivit, hop au băgat lama! Tot pe picioare! Întrebarea mea, domnilor, este: nu vă jenați când ieșiți în lume cu picioarele iritate? Pai nu mai bine puneați voi un jeans sau, și mai bine, un chino lung și subțirel, decât să ieșiți așa, cu rușinea la bulevard? Dacă tot ați pornit pe drumul epilatului, ar trebui să stiți că o lamă peste părul crescut foarte puțin irită pielea în cele mai multe dintre cazuri. Și nu prea aveți ce să faceți ca să remediați asta. Poate totuși vă numărați printre norocoșii care nu se irită, dar vă sfătuiesc să încercați înainte să vă radeți pe o porțiune mică și să vedeți ce se întâmplă.

Și preferatii mei: bărbații care nu sunt atât de extremi și nu se epilează de-a binelea, ci doar se tund. Se tund pe picioare. După cum arată pilozitatea, aș paria că fac asta cu masina de tuns. Din păcate, mă văd nevoită să vă spun că voi, bărbații care umblați cu părul tuns pe picioare (a se citi crescut de câțiva milimetri), arătați ca o femeie care nu s-a epilat și poartă fustă scurtă. Tot aici intră și cei care s-au epilat, și n-au mai avut curajul s-o facă și a doua oară.

Dragii mei domni, if you want to play the game, play it right! Pe românește, cine s-a epilat, și dorește să revină la podoaba naturală, să poarte pantaloni lungi până se remediază situația.

PS: dacă vreți să încercați acum o epilare pentru ultimele zile de vară, sfatul meu ar fi să găsiți o cosmeticiană pricepută, cu recomandări bune, și să vă aventurați în lumea epilatului cu ceară caldă. E cel mai “sănătos”.