DJI Mini SE, Canon R3 și Nikon Z9

Eyo omule, bine te-am regăsit la seria noastră fără nume. Vorbim astăzi despre noutățile din industrie și avem câteva zvonuri foarte interesante.

Nu aveam cum să nu aduc vorba despre MINI SE, cea mai ieftină dronă cu adevărat capabilă, dar pe care cel mai probabil nu o să o vedem în magazine in România. DJI a hotărât că nu e cazul să lanseze ediția specială în Europa sau Statele Unite, deși primele imagini cu acest model au venit chiar dintr-un Walmart, celebrul lanț de magazine din S.U.A.

Canon R3 este vârful de gamă cu tehnologie fără oglindă pe care producătorul american l-a prezentat foarte pe scurt în luna aprilie. Are specificații de top precum 30 cadre pe secundă în format RAW, focalizare automată cu control ocular sau filmare 4k RAW.

Nici japonezii de la Nikon nu stau degeaba și urmează să vină și ei cu un concurent pentru Sony A1 și Canon R3. Nikon Z9 urmează să devină cea mai performantă camera din gama lor și asta ne spune clar că toți producătorii au ajuns la aceeași concluzie. Tehnologia fără oglindă reprezinta viitorul, cel puțin pe termen scurt și mediu.

Te invit să vezi clipul de mai jos pentru mai multe informații în legătura cu aceste subiecte.