CUM AM ÎNCEPUT EU, GREȘELI FATALE, WEBSITE-URI ȘI WORDPRESS – GHID – Cavaleria.ro

Am prea multe de povestit despre ce făceam eu acum zece ani. Nu era nimic ilegal, sau cel puțin nu cred, și oricum nu cred că interesează pe cineva peripețiile mele din domeniul tehnologiei, decât dacă te pot învăța ceva util.

Așadar, ”când eram eu mai mic” făceam site-uri. Am început cu WordPress și am rămas la WordPress. Cele zece mii de ore de experiență după care devii profesionist nu se fac jonglând printre platforme și sisteme de operare. Cert este că nu am ajuns profesionist, cel puțin nu la nivelul la care visam eu. Prioritățile mi s-au schimbat, și ulterior și pasiunile. Greșeala majoră pe care am făcut-o în trecut, de fiecare dată, a fost să lucrez de unul singur. Am crezut că dacă le fac eu pe toate o să fie mai bine. Și astăzi mai cad câteodată în capcana aceea, dar ies destul de repede.

Aveam un server de hosting la vremea aceea care mi-a dat mai multe bătăi de cap decât acel venit stabil pe care îl visam. Era configurat corect, avea reduntanță, backup, dar îi lipseau componente importante de securitate pe care abia le învățam în momentul în care a fost atacat. Tehnologia avansează mult prea repede ca să le poți face tu pe toate, de aceea e mai bine să apelezi la o echipă de profesioniști, pe fiecare platformă pe care vrei să o construiești. Mai ales pentru hosting.

Noi folosim serviciile celor de la Hosterion.ro, și sunt cei mai buni pe care ții pot recomanda în acest moment. Ce ne-a încântat în primul rând a fost comunicarea cu ei, și faptul că au cel mai bun serviciu de asistență și de suport, pentru orice client nu doar pentru noi.

Despre ai vorbim astăzi, și în mod special despre pachetele de găzduire gândite special pentru platforma WordPress: https://hosterion.ro/gazduire-wordpress