O altă zi de vineri, un alt playlist. Și oriunde te va găsi weekendul acesta tot ai nevoie de un fundal muzical care să-ți alimenteze starea de bine. Ei bine, eu sunt la birou până seara, iar muzica mă ajută să mă relaxez, să lucrez și să mă pregătesc pentru zilele libere.

După ce weekendul trecut l-am petrecut la Cluj, la festivalul UNTOLD, zilele acestea le rezerv pentru relaxare. Nu de alta, dar nopțile nedormite, orele de dans și adrenalina își spun cuvântul. Însă pe tine te sfătuiesc să profiți din plin de aceste zile de vară pentru că, ce să vezi, suntem deja în august și nici nu o să-ți dai seama când vine septembrie.  Și pentru că mă gândesc la voi, iată și câteva ponturi de evenimente la care poate te gândești să ajungi weekendul acesta. Începem cu Summerwell 2018. Festivalul își deschide porțile vineri, de la ora 18:00, pe domeniul Palatului Știrbey, ca de obicei. Evenimentul începe de fapt sâmbătă, 11 august, ora 18:00, pentru că vineri, 10 august, Bucharest Symphony Orchestra și Ryne inaugurează oficial festivalul.


O noutate anul acesta este scena Red Bull Music Stage. Pe scenă vor urca  Lady Leshurr şi proiectul Culese din Cartier. Cel din urmă îi reunește pe Subcarpaţi, Cred Că Sunt Extraterestru, Fraţii Grimme, Fantome, Basska, Argatu’ şi Moş Martin, Celula de Criză şi Hanu’ cu Bragă. Printre artiștii mult așteptați se numără Justice, The Kooks, Kodaline, Cigarettes After Sex, Sofi Tukker, Oscar And The Wolf, Tom Grennan, HMLTD şi Isaac Gracie, dar de departe cea mai așteptată apariție este Bastille, una dintre cele mai iubite trupe indie rock la nivel mondial.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.