Colecția de primăvară-vară Supreme 2019

Cel mai cunoscut brand de streetwear tocmai a lansat noua colecție de accesorii pentru primăvară-vară 2019. Despre Supreme este vorba și cred că ai auzit deja despre ei. Nu de alta, dar pe orice obiect apare celebrul logo alb-roșu devine de zece, poate chiar sute de ori mai scump. Un tricou basic pe care în mod normal nu ai plăti mai mult de 100 de lei, ajunge să coste câteva sute de euro. Și crede-mă că nu duce lipsă de interes. De asemenea, brandul este cunoscut pentru diferitele colaborări extrem de fructuoase. O simplă asociere crește simțitor interesul și automat prețurile. În plus, cu cât produsele sunt mai rare și mai scumpe cu atât prețul de revânzare crește chiar mai mult. De exemplu, un tricou simplu cu broscoiul Kermit care în magazin costa 44$, la revânzare a ajuns la un preț de 600 de dolari.

O altă colecție răsunătoare care s-a epuizat din primele ore de la lansare a fost cea cu Louis Vuitton. Celebra casă de modă de lux a ajuns să colaboreze cu un brandul de streetwear, iar mai nou directorul creativ pentru linia de bărbați este Virgil Abloh, un cunoscut designer de steetwear. Însă, despre Supreme am vorbit mai pe larg aici.

Dacă ești fan Supreme mai știi și că brandul are un obicei din a-și pune logo-ul pe cele mai ciudate și neașteptate obiecte. De la linguri și furculițe și până la cărămizi, bicielte și brichete. Evident că, toate au ajuns să fie un must have și prețurile de revânzare pur și simplu explodează la puțin timp după ce stocul din magazin este epuizat. Și când te gândeai că li s-au terminat idei, ei bine nu. Colecția de primăvară-vară este plină de “suprize” și sincer îți spun că a fost nevoie să mă uit de două-trei ori pentru a mă convinge că văd bine.

Dacă anul trecut vedeta a fost o bicicletă de munte, în acest sezon Supreme face un cadou toborașilor. Produs în colaborare cu Pearl, setul de tobe va fi cu siguranță vedetă printre fanii brandului. Nu m-ar mira ca unii să se dea mai iubitori al instrumentelor de percuție doar pentru că Supreme are în portofoliu un asemenea accesoriu. În fine, ai mai jos lista completă cu accesoriile pe care Supreme le pune la bătaie în acest sezon. Ție care ți se pare cel mai interesant? Mie de departe cel mai cool mi se pare bibeloul cu Cupidon… cine știe, poate revine moda și-mi arunc accesoriile minimaliste ca să-mi umplu casa cu bibelouri Supreme.