[VIDEO] – Cinci Chestii Cool – Lego pentru gospodari, chargerul salvator și cea mai tare cameră ever

Cinci Chestii Cool cu Lorena

Trage bine aer în piept pentru că riști să-ți stea respirația în loc! O să vezi cum îți poți reamenaja bârlogul după indicațiile doamnei tale, dar fără să mai ai de socializat cu o echipă de muncitori în construcții. Și-o să te întrebi cum ai putut trăi până acum fără să ai în mașină chargerul de supraviețuire, care îți poate încărca telefonul și îți poate salva viața – totul, într-o singură zi de muncă. Urmează și cel mai portabil scaun din lume, cel mai deștept deșteptător inventat vreodată, respectiv cea mai eficientă cameră pentru amatori de scene uluitoare.

Începem cu EverBlock, un soi de LEGO pentru oamenii mari și gospodari. Blocurile modulare din plastic se asambează în orice formă și în orice configurație îți tună prin cap, fără pic de mizerie și fără strop de interacțiune cu muncitorii în construcții. Combină setul de module și obții pereți falși, mobilier futurist și decorațiuni moderniste.

Încărcătorul auto Stinger de la Ztylus te poate ține conectat la rețeaua GSM și la viață în general, depinde ce-i mai important pentru tine. În sensul că acest charger pentru mașină e o chestie cu două tăișuri. Unul dintre tăișurile alea te poate ajuta să evadezi din strânsoarea centurii de siguranță care se poate bloca, dacă ai suficient ghinion să fii implicat într-un accident rutier. Celălalt tăiș e mai degrabă un ciocănel extrem de puternic, cu ajutorul căruia spargi imediat orice geam auto, ca să te poți salva în caz de necaz.

Din seria „Pimp my bedroom” ar putea face parte cu succes aparatul numit Reflex Box 2.0. Dispozitivul de noptieră îți poate încărca mobilul, dar se și poate conecta la smartphone, așa încât să îți afișeze ora exactă, calendarul, să-ți dea alarma de dimineață și chiar să-ți ruleze filme la rezoluție amețitoare.

Convinge-te că ți-am spus numai adevărul adevărat, cu link-urile de mai jos.

Everblock 

Stinger 

Bagobago

Reflex Box

Beoncam