Cinci accesorii vestimentare foarte scumpe

Când ne gândim la accesorii vestimentare, gândul ne zboară imediat la pălării, fulare, mănuși, șepci, pandantive sau ceasuri. În principiu elemente care au rolul de-a completa ținuta. Însă, din imaginația și mâinile designerilor ies uneori unele accesorii nu doar scumpe ci și complet inutile.

De la celebra agrafă din argint pentru bani de la Prada de 240 de dolari, până la breloc de chei de câteva mii de dolari. Sacul n-are fund și nici designerii nu duc lipsa de imaginație. Hai să începem lista cu cele mai ciudate accesorii pe care ți le poți cumpăra chiar acum.

Bag holder Louis Vuitton

Cinci accesorii stupid

Dacă nu vrei să faci bătături în palme și nici să-ți uzezi cataramele de la geanta ta LV de câteva mii de euro, îți cumperi acest accesoriu. Ce face el? Nimic și multe în același timp. Practic îl poți folosi ca să prinzi poșeta scumpă de mânerul trollerului. Pe de-o parte îți eliberează o mână, pe de cealaltă parte te ușurează de 235 de lire. Un preț cinstit pentru ceea ce face, nu?

Suport pentru parfum

Tot cei de la Louis Vuitton vin în ajutorul celor care călătoresc mult și nu concep să nu pună în bagaj și parfumul. Pentru că, știm deja, în avion n-ai voie cu recipiente mai mari de 100 de mililitri, parfumul trebuie să mergă în bagajul de cală. Și cum telefonul scump are deja o husă, de ce nu ar avea și parfumul? Costă doar 430 de lire, dar hei, cine o să aibă parfumul întreg la destinație.

Paletă de tenis de masă

Iată și motivul de la care am început acest articol, setul de tenis de masă de la Tiffany & Co. Prin definiție el nu este un accesoriu vestimentar, dar pentru că vine de la o casă de design, nu-l pot ignora. Cine ar da bani pe așa ceva? Mă îndoiesc că un jucător profesionist de ping-pong ar da în minge cu așa ceva. Și cred că nici prietena mea n-ar fi dată pe spate de asta. Ca s-o spun pe aia dreapta, acesta este un proiect mai amplu prin care TIffany & Co transformă obiecte de zi cu zi în lucruri de artă, de colecție. Colecție, ne-colecție e cam 700 de lire.

Curea Off-White

Pe ăsta am vrut să dau și eu bani, dar când am văzut câtă lume poartă și câte imitații au apărut pe piață am zis „pas“. Însă, având în vedere prețul și ce este de fapt această curea, n-aveam cum să nu o includ în listă. La cei 210 euro această curea este pur și simplu o chingă galbenă cu clichet pe care este inscripționat logo-ul OFF-WHITE. Prin comparație, o chingă de 5 metri din care îți poți face fără probleme cinci curele costă doar 15-20 de lei și o găsești și la Obor. Nu mai rămâne decât să faci un pic de DYI și să o vopsești, noroc cu tutorialele de pe net.

Halat Versace

Să nu aud nici un fel de comentarii! 10480 de lei pentru un halat este un preț excelent! Unde mai pui că este fabricat doar din mătase și bumbac. Nu lipsește printul Versace. Pentru că este fabricat din mătase, nu e recomandat pentru baie. Dar este mai mult decât perfect casă. Eu aș răspunde curierilor doar cu asta pe mine, ca să știe că am valoare nu doar în colet ci și pe mine.

Concluzie

Sper că te-ai prins că acesta este un editorial pamflet și trebuie tratat ca atare. E clar că sunt niște accesorii scumpe și cel puțin ciudate. Dar sunt destui clienți pentru așa ceva prin toată lumea, mai ales în China. Acum pe bune, tu dacă ai fi miliardar, ai purta un halat din piață sau ai plăti mii de dolari pe un halat Versace?