Cea mai rea întâlnire pe Tinder, Grătar pe Submarin, Soțul glumeț – Actualități – Cavaleria.ro

Salut! Săptămâna ce tocmai a trecut ne-a încântat cu ceva evenimente amuzante. De la cea mai proastă întâlnire pe Tinder, care s-a terminat cu mult noroi pe haine și chiar pe fața domnișoarei, până la extrema cealaltă unde un bărbat își cere soția în căsătorie de câte ori este aglomerat și are ocazia. Și da, am spus bine, își cere soția în căsătorie. Totul e defapt o glumă, avem totul filmat, e amuzant.
Apoi avem povestea unei scriitoare care într-o dimineață a ieșit pe balconul ei cu vedere spre mare să caute inspirație. Numai că a găsit o priveliste surprinzătoare de-a dreptul, un submarin pe care marinarii făceau grătar, iar în jurul lui înotau delfinii. Asta da imagine de povestit. În clipul de mai jos avem imagini video de pe submarin, dar și poza făcută de la balconul scriitoarei.
Discutăm, pe scurt, cazul asistentei din Roman care a uitat să ia recipientul cu degetul unui om care era transportat pentru operație dar și cazul unui italian care a încercat să copieze la examenul pentru permisul de conducere. Aproape i-a ieșit, aproape!!