Ce să faci în weekend

Processed with VSCO with a5 preset

Celor mai norocoși care sunt în mini-vacanță de joi le urez distracție plăcută!, iar celor ca mine care lucrează și astăzi le recomand câteva activități de weekend. Am tot cotrobăit pe internet în căutarea de evenimente interesante, dar se pare că lumea încă este amorțită, iar prin oraș nu se întâmplă cine știe ce lucruri. În afară de câte un concert prin cine știe ce bar, ori vreo expoziție obscură n-am găsit mare lucru. Dar pentru că datoria este datorie și nu pot să vă las așa fără nici un fel de recomandare de weekend am născocit ceva ce sper să vă placă.

Începem cu un concert la Berăria H. Evenimentul se desfășoară sub titlul “Bună seara, prieteni!” și sunt sigur că deduci deja cine sunt protagoniștii. Exact, Iris. Nu trebuie decât să auzi Floare de Iris, Strada ta, Baby, Somn bizar și o să începi deja să fredonezi aceste melodii emblematice. Cel mai ieftin bilet costă 30 de lei, iar cel mai scump 65 de lei. Biletele le poți cumpăra de aici.

Ce să faci în weekend

Sâmbătă zic să o dăm pe burgeri, pe fripturi și cartofi prăjiți cu multe sosuri. Așa că, dintre toate locurile de acest gen din Bucurști pe care le știu, m-am gândit să-ți recomand astăzi SWITCH.eat. Unii zic că ar fi cei mai buni bugeri din oraș, dar eu spun că mielul cu halloumi este cel mai bun preparat din meniu. Însă, fanii burgerilor vor aprecia cu siguranță preparatele lor. În meniu găsești șapte feluri de bugeri, iar cel mai bun este Onion rings Burger, zic eu. Black Angus, condimente, brânză cheddar, ceapă, sos sour cream… o nebunie!! Apropo. Dacă mergi cu prietena sau prietenul tău vegetarian, nu-ți face griji! Au și un burger vegetarian. Dacă ai în plan să treci pe acolo sâmbătă, zic să-ți faci rezervare de pe acum. Este mare bătaie pe locuri!

Ce să faci în weekend

Duminică zic să râdem un pic. Așa că, hai la stand-up comedy! La Comics Club din București cu Sorin, Sergiu, Toma & Cristi. Evenimentul începe la ora 22:00, iar biletele pot fi achiziționate de aici.