Încălțăminte – ce să eviți

CIZME UGG

Cizmele UGG sunt nelipsite din garderoba multor femei. Mă amuz tare când la metrou sau pe stradă mai văd replici denumite UKG sau UKK dar care respectă design-ul original. Ce e mai rău? Un bărbat care poartă cizme UGG. Dacă nimeni nu s-a gândit să fabrice târlici înalți pentru vremea răcoroasă, UGG a avut brilianta idee da a-i face chiar și pentru bărbați. Dacă la prima vedere nimeni nu ar purta așa ceva, aceștia au fost destul de populari într-o vreme printre susținătorii modei din stradă. Totuși nu îți recomand să porți așa ceva.

gallery_big_men-wearing-uggs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dacă totuși vrei o încălțăminte lejeră care să fie bună și pentru vreme mai răcoroasă, Adidas Flux și Nike Air Max Sneakerboot sunt cele mai bune alternative.

Pantofii cu bot ascuțit – Ciocatele

Cum să uiți de ciocate? Au fost populare prin anii 2000, dar pentru unii se pare că moda asta nu a trecut. Din păcate. Pe lângă faptul că par inspirați din încălțămintea bufonilor mai sunt și foarte incomozi.

Rezolvarea? Încearcă pantofi cu vârful rotunjit.

Papucii de plajă

Papucii de plajă sau șlapii sunt special creați pentru plajă. Asta înseamnă că îi poți purta numai pentru acest scop. Nu exista nivel maxim de confort care să justifice faptul că vei purta această încălțăminte pe stradă în timpul verii. La fel se întâmplă și cu acei șlapi denumiți Crocs.

Totuși în caz că vrei să porți șlapi, aceștia se asortează la tricouri strânse pe corp, limbaj colorat și coji de semințe scuipate pe jos. Dacă totuși crezi că șlapii nu sunt pentru tine îți recomand să alegi niște espadrile din pânză. Dacă ești curajos poți alege un print etnic pentru acestea.

Ghetele descheiate

Este un fapt demonstrat că stilul lui David Beckham este preluat imediat de bărbații din întreaga lume. Să nu uităm de fesul lung și acum să vorbim despre ghetele descheiate. De ce să nu porți ghete descheiate? Pentru că au șireturi, și dacă au, înseamnă că ar trebui să le legi. În al doilea rând ghetele purtate desfăcute se vor degrada mult mai repede, construcția lor fiind pusă la lucru mai intens decât de obicei. Plus că nu știu cât de comod este să mergi cu încălțămintea desfăcută.

 

 

defacute

 

 

 

  


 

Soluția? O pereche de ghete Chelsea.

Concluzie

Trendurile vin și pleacă. Rămâi alături de piesele clasice și dacă ai grijă de ele unele s-ar putea să te țină o viață. Dacă mai există și alte încălțări pe care le eviți, spune-mi și mie într-un comentariu.