Cavaleria Black Friday 2021 |Adidași

Adidașii sunt probabil cele mai importante accesorii dintr-o vestimentație. Nu te poți îmbrăca sport și să ai o pereche de pantofi eleganți, sau să te îmbraci elegant și să porți o pereche de Adidas performance Ultraboost. Trebuie să știi cum să te asortezi și cum să-ți alegi perechile de adidași/pantofi. Am pentru tine o listă cu câteva perechi care-mi plac mie și care sunt și la reducere în perioada asta.

Puma – Pantofi X-Ray Millenium. Îmi place foarte mult această pereche de adidași datorită faptului că sunt extrem de lejeri, aproape că nici nu-i simți în picior. Îi poți purta fără probleme la o pereche de blugi, dar și la o pereche de pantaloni de trening.

Tommy Jeans – Pantofi. O pereche puțin mai elegantă după părerea mea. Este ideală pentru stilul tinerilor din 2021, care poartă hanorac și pe deasupra geacă de blugi.

Karl Lagerfeld – Ghete de piele. Panntaloni, cămașă și această pereche de adidași. Eu zic că poți face o impresie foarte bună așa.

EA7 Emporio Armani – Pantofi. O pereche neagră, simplă, pentru zilele în care nu ai chef să te gândești cum urmează să te îmbraci și doar vrei să ieși din casă cât mai repede.

adidas Performance – Pantofi UltraBoost 21. De departe cea mai comodă pereche de adidași pe care am avut-o pentru alergat. Talpa este construită în așa fel încât să nu te doară picioarele când alergi pe asfalt.

Vans – Tenisi. Modelul clasic de Vans. Am avut până acum 6 perechi de acest fel, doar că difereau modelele. Nu mă pot plictisi de acești teniși, iar partea bună este că rezistă foarte mult în timp, indiferent de activitățile pe care le practici.

New Balance – Pantofi ML574NR2. New Balance sunt, după părerea mea, pentru zilele acelea lungi în care trebuie să stai în picioare și trebuie să te simți cât mai comod posibil. Dacă am o pereche de adidași care mă jenează, mi se strică toată ziua.

adidas Originals – Pantofi Nite Jogger. Au un design foarte frumos. Nu am văzut pe nimeni să aibă această pereche de adidași, dar cred că o să-i am eu.

Arkk Copenhagen – Pantofi. M-au atras prin aspectul lor ciudat. O să mă gândesc serios zilele acestea dacă merită să le acord o șansă.

Vans – Tenisi x Spongebob. Pe aceștia îi am deja în garderoba mea. Nu am putut rezista când i-am văzut și i-am cumpărat instant. Am o slăbiciune pentru astfel de modele.

Dc – Ghete de piele. A ieșit skateboarder-ul din mine. Mereu am o pereche de DC-uri. Sunt foarte simpli și nu se învechesc niciodată. Nu cred că poți spune despre aceste modele că le-a trecut timpul.

Nike Sportswear – Pantofi Air Max 270 React. Perechea cea mai sportivă de adidași. După părerea mea.

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!