Ce Aplicații Am pe Telefon

Smartphone-ul este singurul dispozitiv pe care îl am la mine în 99% din timp. Fac o mulțime de lucruri de pe ele mai ales de când folosesc un Z Fold 2, și tocmai de aceea cred că acest clip va fi de interes pentru tine.

Am peste 300 de aplicații instalate pe telefon și pe o mare parte din ele recunosc că le folosesc foarte rar. Chiar și așa, îmi suntutile să le am instalate, pentru că îmi aduc aminte de ele. Spre bucuria mea, Samsung are o opțiune cel puțin interesantă prin care dezactivează permisiunile aplicațiilor pe care nu le deschid de mai bine de o lună.

Poate sunt un utilizator atipic, însă știu sigur că o parte din aplicațiile pe care le folosesc te vor ajuta și pe tine. Nu am jocuri pe telefon, din nefericire pentru că sunt de părere că puțină distracție în această direcție este cu adevărat utilă, însă voi remedia și această ”problemă”.

Am căutat aplicații care mă ajută să fiu mai productiv, mai liniștit în viața de zi cu zi, și mai ales să pot înlocui laptop-ul sau un desktop la nevoie. De cele mai multe ori ajung în fața unui ecran mare, pentru că nimic ”nu bate” o tastatură, un mouse și un monitor de minim 24 de inci, însă atunci când sunt în trafic telefonul este singurul meu prieten.

Dacă vezi ceva pe ecranul meu, sau vrei să vorbesc mai în detaliu despre oricare din aplicațiile pe care le folosesc lasă un comentariu mai jos și revenim cu un video dedicat pentru acea ”bucățică de software” care îți ușurează sau încântă viața.