Ce am aflat despre izolare de la Alex Găvan

Alex Găvan este un performer de top al României în alpinismul de altitudine extremă. A escaladat şapte vârfuri de peste 8.000 de metri din Himalaya fără oxigen suplimentar şi fără porteri de altitudine. Se folosește de vârfurile celor mai înalți munți din lume, pentru a face diferența în cauzele în care este implicat. Și nu stă nicio clipă degeabă, chiar și când nu escaladează. E vocal în oprirea tăierilor ilegale de păduri, protecția pădurilor virgine și-n ultima perioadă vorbește mult despre Centura Verde a Capitalei sau salvarea aspretelui, un pește atât de rar că nu-l prea mai vede nimeni. 
 
În 25 aprilie 2015 a supravieţuit cutremurului şi avalanşei din Everest și a iniţiat împreună cu echipa sa ”Bucurie pentru Nepal”, campanie umanitară în urma căreia au fost construite trei şcoli în comunităţi izolate din Himalaya. Acolo învață acum peste 300 de copii.
 
Este activ prin Fundaţia Alex Găvan care aduce la realitate viziunea lui ”Universul înseamnă abundenţă, generozitate şi altruism”. Asta se vede, așa cum spun mai sus prin proiecte în domeniul mediului, al educaţiei, sportului, al artelor şi în zona socială. 

 
Alex Găvan este și fondatorul ISLT – ”Inner Self Leadership Treks”, un program de leadership personal desfăşurat la altitudine, destinat antreprenorilor şi persoanelor din top management. Evident, este și foarte pasionat de tehnologie. Este partener și consultant de sustenabilitate al companiei Simple IoT, companie românească ce dezvoltă prima rețea regională IoT (Internet of Things) dedicată 100% conectării obiectelor la internet.
 
Îl las pe el să vă povestească mai multe în interviul de mai sus și vă invit să îl și ascultați dacă vă este mai confortabil, ca PODCAST, pe Spotify.