Cavaleria Black Friday | Frigidere

Am găsit foarte multe oferte de frigidere anul acesta de Black Friday. Mai mari, mai mici, pe orice nuanță sau dimensiune ți-ai dori. (Bine… nu chiar orice dimensiune :))

Eu am ales câteva care mi s-au părut mai ofertante și îți las o listă mai jos cu ele.

Combina frigorifică LDK Boreal DDW300IHLF

Acesta are tip de încastrare standard cu deschiderea ușii pe partea dreapta. Este încadrat în clasa energetica A+ dintr-o gamă de la A+++ la D iar nivelul de zgomot este de 40db. Volumul net total este de 288 de litri.

Combină frigorifică LG GBB62PZFGN

Compresorul linear inverter LG ajuta la menținerea aspectului și a gustului produselor proaspete pentru mai mult timp reducând fluctuațiile de temperatură. Compresorul linear inverter LG este mai silențios decât compresorul convențional datorită tehnologiei avansate LG. De asemenea, economisește mai multă energie și asigură fiabilitate superioară și durabilitate mai mare.

Frigider cu două uși Arctic AD54280M30W

Toate frigiderele și combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat ușor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura în funcție de nevoi, ținând cont de temperatura ambientală. Poți schimba oricând temperatura pentru a păstra alimentele tale in cea mai bună stare!

Frigider cu o ușă Arctic AF125M40W

Frigiderele Arctic îți oferă posibilitatea de a monta ușile în funcție de nevoile tale și spațiul de care dispui. Ușile se pot deschide atât în stânga, cât și în dreapta aparatului tău frigorific.

Combină frigorifică Bespoke RB38A6B3DB1/EF

Capacitatea de a înlocui panourile frontale ale frigiderului este cel mai simplu mod de a vă reîmprospăta interiorul casei. Nu este nevoie să înlocuiți frigiderul pentru a schimba aspectul bucătăriei dumneavoastră și a-i conferi un caracter elegant și unic. Frigiderele Bespoke sunt disponibile într-o gamă variată de finisaje și culori ale ușilor.

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!